Închide meniul

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0. Reacţie genială a lui Adrian Păun, după golul fabulos: "Era timpul să îmi ajut şi eu echipa"

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 17:36

Reclamă
CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0. Reacţie genială a lui Adrian Păun, după golul fabulos: "Era timpul să îmi ajut şi eu echipa"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Păun a reuşit un gol fabulos

Adrian Păun este cel care a deschis scorul cu un gol fabulos. Deac şi Debeljuh au marcat şi ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt bucuros că am reuşit să marchez. Era timpul să îmi ajut şi eu echipa cu un gol pentru că nu am mai ajutat-o de mult timp. Mai importantă este victoria. Întotdeauna ne gândim la ceea ce facem noi pe teren. Trebuie să câştigăm cât mai multe meciuri", a spus Adrian Păun după CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0.

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0! Victorie clară a campioanei

CFR Cluj poate rămâne pe primul loc dacă FCSB nu va câştiga cu FC Botoşani. Păun spune că CFR Cluj încă nu este la capacitate maximă. 

"Chiar dacă am reuşit să marcăm 3 goluri şi în prima repriză am ratat mai multe ocazii. Trebuie să fim atenţi pe viitor, pentru că în alte meciuri nu vom avea atâtea şanse. Nu putem spune că suntem favoriţi. urmează meciul FCSB-ului din această seară", a mai spus Păun. 

CFR Cluj – Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului din Liga 1, s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 3-0.

Reclamă

CFR Cluj e noul lider din Liga 1, cel puţin până la meciul FCSB-ului cu FC Botoşani. Ardelenii au câştigat cu 3-0 partida din Gruia, după ce scorul pauzei a fost 0-0. Adiţă Păun, cu o execuţie superbă de la 30 de metri, Ciprian Deac, cu o lovitură cu capul şi Gabriel Debeljuh, tot cu o lovitură cu capul, au marcat golurile campioanei României.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a urcat provizoriu în fotoliul de lider al Ligii 1, cu 35 de puncte. De partea cealaltă, Clinceni rămâne pe locul 5 în play-off, cu 22 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și