Închide meniul

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0. Reacţie genială a lui Adrian Păun, după golul fabulos: "Era timpul să îmi ajut şi eu echipa"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 17:36

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0. Reacţie genială a lui Adrian Păun, după golul fabulos: "Era timpul să îmi ajut şi eu echipa"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Păun a reuşit un gol fabulos

Adrian Păun este cel care a deschis scorul cu un gol fabulos. Deac şi Debeljuh au marcat şi ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt bucuros că am reuşit să marchez. Era timpul să îmi ajut şi eu echipa cu un gol pentru că nu am mai ajutat-o de mult timp. Mai importantă este victoria. Întotdeauna ne gândim la ceea ce facem noi pe teren. Trebuie să câştigăm cât mai multe meciuri", a spus Adrian Păun după CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0.

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0! Victorie clară a campioanei

CFR Cluj poate rămâne pe primul loc dacă FCSB nu va câştiga cu FC Botoşani. Păun spune că CFR Cluj încă nu este la capacitate maximă. 

"Chiar dacă am reuşit să marcăm 3 goluri şi în prima repriză am ratat mai multe ocazii. Trebuie să fim atenţi pe viitor, pentru că în alte meciuri nu vom avea atâtea şanse. Nu putem spune că suntem favoriţi. urmează meciul FCSB-ului din această seară", a mai spus Păun. 

CFR Cluj – Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului din Liga 1, s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 3-0.

Reclamă

CFR Cluj e noul lider din Liga 1, cel puţin până la meciul FCSB-ului cu FC Botoşani. Ardelenii au câştigat cu 3-0 partida din Gruia, după ce scorul pauzei a fost 0-0. Adiţă Păun, cu o execuţie superbă de la 30 de metri, Ciprian Deac, cu o lovitură cu capul şi Gabriel Debeljuh, tot cu o lovitură cu capul, au marcat golurile campioanei României.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a urcat provizoriu în fotoliul de lider al Ligii 1, cu 35 de puncte. De partea cealaltă, Clinceni rămâne pe locul 5 în play-off, cu 22 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și