Închide meniul

Surpriză de proporţii înainte de FCSB – FC Botoşani. Andrei Vlad nu este în lot. Straton, titular în primul meci din play-off. Reacţia lui Toni Petrea

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 16:50

Reclamă
Surpriză de proporţii înainte de FCSB – FC Botoşani. Andrei Vlad nu este în lot. Straton, titular în primul meci din play-off. Reacţia lui Toni Petrea

Gigi Becali l-a cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Update: Toni Petrea a dezvăluit motivul pentru care Andrei Vlad nu a prins lotul pentru partida cu FC Botoşani: "O surpriză neplăcută. Are probleme medicale şi din acest motiv va lipsi. Se pregăteşte exemplar şi e un model pentru colegii lui", a anunţat antrenorul FCSB la DigiSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia este una surprinzătoare, având în vedere că Andrei Vlad este cel mai în formă portar din Liga 1. Conform surselor AS.ro, Andrei Vlad a suferit o uşoară accidentare, iar Toni Petrea nu a vrut să rişte. 

Andrei Vlad a fost titular în Supercupă

Andrei Vlad a fost titular în urmă cu 3 zile în Supercupa României de CFR Cluj. Campioana s-a impus după executarea loviturilor de la 11 metri, iar Andrei Vlad a fost titular. 

"Cele două penalty-uri ratate de noi au făcut diferența. Aceasta este meseria portarului. Asta trebuie să fac la fiecare meci. Suntem supărați, dar n-avem ce să facem. Începe play-off-ul și trebuie să luăm meci cu meci. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul", a spus Andrei Vlad, după Supercupa României.

FCSB – FC Botoşani este live text pe AS.ro, de la 21:00. 

Reclamă

Andrei Vlad a fost propus şi la echipa naţională a României

Andrei Vlad este titularul echipei naţionale de tineret, însă tânărul portar de la FCSB a fost propus şi la echipa de seniori. A spus-o chiar Florin Prunea, unul dintre cei mai importanţi portari din istoria României. 

"Și eu am fost un contestatar al lui la început. Te mai înșeli. Am zis că trebuie să plece undeva unde să joace, să fie dat împrumut. Îl văd și la echipa națională. Are 21 de ani, a crescut fantastic copilul ăsta. Ușor-ușor trebuie să vină sus.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău pentru Radu că nu joacă în Italia. Eu zic că stăm bine pe postul de portar. Uite, vine copilul ăsta. Mai e și Aioani de la Târgoviște, care nu greșește. Am referințe foarte bine despre Vlad, că e un băiat serios. Ăsta e un penalty apărat. Mingea se ducea în plasa laterală. Are forță bună. Trebuie să mai lucreze puțin la ieșirile pe centrări", a declarat Florin Prunea pentru Prosport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și