Închide meniul

"Ne spune el să nu vorbim?!" Gigi Becali, o nouă replică tăioasă pentru Edi Iordănescu. Istvan Kovacs, luat la ţintă din nou de patronul FCSB

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 20:48

Reclamă
"Ne spune el să nu vorbim?!" Gigi Becali, o nouă replică tăioasă pentru Edi Iordănescu. Istvan Kovacs, luat la ţintă din nou de patronul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, replică pentru Edi Iordănescu

CFR Cluj a cerut un penalty la un duel între Debeljuh şi Ovidiu Popescu. Faza l-a făcut pe Edi Iordănescu să explodeze pe margine. Antrenorul campioanei a avut un schimb de replici cu Toni Petrea, după care ambii s-au ales cu un cartonaş galben. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali spune că nu a fost penalty la acea fază. Patronul FCSB a oferit şi un moment amuzant. I-a "pocit" numele lui Debeljuh. 

"Debelihu' se duce şi intră el în Ovidiu Popescu, n-a fost penalty. Am văzut că Edi şi-a dat seama că a greşit. Ne spune el să nu vorbim? Când dracii îi întunecă mintea lui Istvan Kovacs şi nu dă penalty că pune Camora mâna pe ea?", a spus Gigi Becali la sport.ro

FCSB a pierdut Supercupa cu CFR Cluj

FCSB a pierdut până la urmă Supercupa României. Deşi a dominat, CFR Cluj s-a impus abia după executarea loviturilor de la 11 metri. 

"Pentru noi a fost experiment. Nu ca nu ma deranjează, e mai mult. A fost pentru mine o revelatie. Am facut experimente, am jucat cu copiii si am rezistat cu CFR", a mai spus Becali. 

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: "Când jucătorii mei sunt atacaţi, o să iau poziţie"

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a transmis la finalul Supercupei României că nu a vrut să îl jignească pe Gigi Becali cu declaraţiile făcute în ultima săptămână.

"Nu vreau să mai comentez despre arbitraj. Pe patronul clubului FCSB (n.r. – Gigi Becali) îl respect, ştiu ce face în fotbal şi nu numai. Are aprecierea şi respectul meu.
Dar lumea trebuie să înţeleagă. Mă refer şi la declaraţiile domnului Duckadam, pe care de asemenea îl respect.

Niciodată nu fac comentarii despre alte echipe, aşa cum au făcut alţii. Dar când echipa mea e atacată, când jucătorii sunt atacaţi, iau poziţie. Când nu sunt de acord cu atacurile, o să iau mereu atitudine şi nu o să ţin cont de nicio ierarhie, ca să îmi apăr jucătorii şi munca echipei. Nu am jignit pe nimeni", a transmis Edi Iordănescu la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și