Închide meniul

"Ne spune el să nu vorbim?!" Gigi Becali, o nouă replică tăioasă pentru Edi Iordănescu. Istvan Kovacs, luat la ţintă din nou de patronul FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 20:48

"Ne spune el să nu vorbim?!" Gigi Becali, o nouă replică tăioasă pentru Edi Iordănescu. Istvan Kovacs, luat la ţintă din nou de patronul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, replică pentru Edi Iordănescu

CFR Cluj a cerut un penalty la un duel între Debeljuh şi Ovidiu Popescu. Faza l-a făcut pe Edi Iordănescu să explodeze pe margine. Antrenorul campioanei a avut un schimb de replici cu Toni Petrea, după care ambii s-au ales cu un cartonaş galben. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali spune că nu a fost penalty la acea fază. Patronul FCSB a oferit şi un moment amuzant. I-a "pocit" numele lui Debeljuh. 

"Debelihu' se duce şi intră el în Ovidiu Popescu, n-a fost penalty. Am văzut că Edi şi-a dat seama că a greşit. Ne spune el să nu vorbim? Când dracii îi întunecă mintea lui Istvan Kovacs şi nu dă penalty că pune Camora mâna pe ea?", a spus Gigi Becali la sport.ro

FCSB a pierdut Supercupa cu CFR Cluj

FCSB a pierdut până la urmă Supercupa României. Deşi a dominat, CFR Cluj s-a impus abia după executarea loviturilor de la 11 metri. 

"Pentru noi a fost experiment. Nu ca nu ma deranjează, e mai mult. A fost pentru mine o revelatie. Am facut experimente, am jucat cu copiii si am rezistat cu CFR", a mai spus Becali. 

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: "Când jucătorii mei sunt atacaţi, o să iau poziţie"

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a transmis la finalul Supercupei României că nu a vrut să îl jignească pe Gigi Becali cu declaraţiile făcute în ultima săptămână.

"Nu vreau să mai comentez despre arbitraj. Pe patronul clubului FCSB (n.r. – Gigi Becali) îl respect, ştiu ce face în fotbal şi nu numai. Are aprecierea şi respectul meu.
Dar lumea trebuie să înţeleagă. Mă refer şi la declaraţiile domnului Duckadam, pe care de asemenea îl respect.

Niciodată nu fac comentarii despre alte echipe, aşa cum au făcut alţii. Dar când echipa mea e atacată, când jucătorii sunt atacaţi, iau poziţie. Când nu sunt de acord cu atacurile, o să iau mereu atitudine şi nu o să ţin cont de nicio ierarhie, ca să îmi apăr jucătorii şi munca echipei. Nu am jignit pe nimeni", a transmis Edi Iordănescu la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și