Închide meniul

Florin Tănase, mesaj pentru Edi Iordănescu! Ce spune căpitanul de la FCSB despre un transfer la CFR Cluj

Silviu Corneanu Publicat: 12 aprilie 2021, 6:01

Reclamă
Florin Tănase, mesaj pentru Edi Iordănescu! Ce spune căpitanul de la FCSB despre un transfer la CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Tănase și-ar dori să lucreze cu Iordănescu junior, dar la o echipă din străinătate. Golgheterul Ligii 1 mai are contract până la finalul anului 2022 cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu se pune problema de așa ceva (n.r.- un transfer la CFR Cluj). Mai am contract cu Steaua un an si ceva și apoi îmi doresc să plec în străinătate. Îi mulțumesc că mă apreciază și poate în altă parte vom putea lucra împreună", a fost mesajul lui Tănase pentru Edi Iordănescu.

Florin Tănase este golgheterul Ligii 1 

Tănase face un sezon excepțional, iar evoluțiile sale de la FCSB, dar și de la echipa națională au fost extrem de apreciate. 19 goluri a marcat căpitanul roș-albaștrilor, în acest campionat, fiind golgheterul Ligii 1. 

Ca urmare a acestor evoluții, au început să apară și ofertele pentru Tănase. Cotat, de transfermarkt.com, la patru milioane de euro, jucătorul de 26 de ani este dorit de echipe precum Trabzonspor, Basaksehir, Anderlecht, Olympique Marseille, Al Hilal sau New York City.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și