Închide meniul

Florin Tănase, cifre uimitoare! Căpitanul FCSB a ajuns la o bornă de senzaţie. Octavian Popescu l-a servit cu un assist de milioane!

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2021, 16:33

Reclamă
Florin Tănase, cifre uimitoare! Căpitanul FCSB a ajuns la o bornă de senzaţie. Octavian Popescu l-a servit cu un assist de milioane!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase, gol cu Sepsi din pasa de geniu a lui Octavian Popescu

Căpitanul roş-albaştrilor a deschis scorul, în minutul 6, din pasa de geniu a lui Octavian Popescu. "Tase" a făcut o cursă de 30 de metri şi l-a învins pe Jesus Fernández. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma reuşitei cu Sepsi, Florin Tănase a ajuns la 19 goluri marcate în acest sezon, în 26 de partide, şi este golgheterul la zi din Liga 1. Dennis Man, fostul său coleg de la FCSB, Keyta de la FC Botoşani şi Malele de la FC Argeş se află, la egalitate, pe poziţia secundă, cu 14 reuşite.

Octavian Popescu impresionează în Liga 1

Născut pe 27 decembrie 2002, Octavian Popescu a ajuns la a treia pasă decisivă din acest sezon. Cotat de transfermarkt.com la 700.000 de euro, tânărul fotbalist al FCSB a marcat şi un gol un actuala stagiune.

Prestaţiile "perlei" lui Gigi Becali l-au impresionat pe Lucian Sânmărtean: "Este un copil pe care l-am văzut și mi-a atras atenția cu ușurința și curajul, nesimțirea, în sensul bun, cu care manevrează mingea. Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului românesc. Depinde de el, depinde de mediul în care se formează", a declarat Lucian Sânmărtean pentru AntenaSport.

Gigi Becali a plătit 190.000 de euro în schimbul lui Tavi Popescu, jucător căruia i-a pus o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și