Închide meniul

Dinamoviştii se tem de ce e mai rău înaintea meciului de foc cu CFR Cluj! "Să n-ajungem naibii să retrogradăm!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 14:06

Dinamoviştii se tem de ce e mai rău înaintea meciului de foc cu CFR Cluj! "Să n-ajungem naibii să retrogradăm!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Dinamoviştii se tem de ce e mai rău

Formaţia lui Gigi Mulţescu are 8 meciuri consecutive fără succes în Liga 1, iar Ion Marin speră ca dinamoviştii să se mobilizeze şi să obţină din nou rezultate pozitive. În cazul în care seria de coşmar va continua pentru "câini", aceştia pot retrograda pentru prima oară în istoria clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Meciul de diseară este foarte greu, pentru că joacă cu o echipă care vrea să câștige titlul și are toate șansele să-l câștige. Este foarte greu, sper că, în pauza asta competiționeală, Gigi a reușit să mai pună ceva la punct, fizic, tehnic-tactic, psihicul. Să sperăm că vom vedea diseară un Dinamo cu o altă față, dar mai știi? Nu poți să știi, pentru că joacă cu o echipă foarte grea, foarte bună.

Ion Marin: "Toată lumea speră să se salveze de la retrogradare, dar fotbalul este imprevizibil"

Toată lumea speră să se salveze de la retrogradare, dar fotbalul este imprevizibil, nu poți să știi. Totuși, cred că acești jucători se vor mobiliza, ca să lupte pentru Dinamo, să n-ajungem naibii să retrogradăm. Acum, depind foarte multe lucruri de jucători. Suporterii au reușit să ia licența, probabil că eforturile vor continua, ca să poată să țină pasul și cu salariile. Toți factorii trebuie să conlucreze pentru ca jocul să capete calitate", a declarat Ion Marin pentru ProSport.

Cristi Borcea poate reveni la Dinamo! Condiţia pusă de "Leonidas". Anunţul făcut de Giovanni Becali

"Câinii" se tem de retrogradare, iar Giovanni Becali (68 ani) a dezvăluit condiţia pentru revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo. Acesta aşteaptă ca noua arenă a lui Dinamo să se construiască pentru a se implica din nou la echipa lui de suflet.

"Eventual, Borcea, dacă s-ar construi un stadion ca cel din Giuleşti sau Ghencea, probabil cu alţi oameni de afaceri ar putea să participe. Şi-aşa, Dinamo fără stadion, chiar şi cu suporteri, este foarte greu", a declarat Giovanni Becali pentru TelekomSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și