Închide meniul

Dinamoviştii se tem de ce e mai rău înaintea meciului de foc cu CFR Cluj! "Să n-ajungem naibii să retrogradăm!"

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 14:06

Dinamoviştii se tem de ce e mai rău înaintea meciului de foc cu CFR Cluj! "Să n-ajungem naibii să retrogradăm!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Dinamoviştii se tem de ce e mai rău

  • Dinamoviştii se tem de retrogradare
  • Ion Marin, aşteptări mari de la elevii lui Gigi Mulţescu

Formaţia lui Gigi Mulţescu are 8 meciuri consecutive fără succes în Liga 1, iar Ion Marin speră ca dinamoviştii să se mobilizeze şi să obţină din nou rezultate pozitive. În cazul în care seria de coşmar va continua pentru "câini", aceştia pot retrograda pentru prima oară în istoria clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Meciul de diseară este foarte greu, pentru că joacă cu o echipă care vrea să câștige titlul și are toate șansele să-l câștige. Este foarte greu, sper că, în pauza asta competiționeală, Gigi a reușit să mai pună ceva la punct, fizic, tehnic-tactic, psihicul. Să sperăm că vom vedea diseară un Dinamo cu o altă față, dar mai știi? Nu poți să știi, pentru că joacă cu o echipă foarte grea, foarte bună.

Ion Marin: "Toată lumea speră să se salveze de la retrogradare, dar fotbalul este imprevizibil"

Toată lumea speră să se salveze de la retrogradare, dar fotbalul este imprevizibil, nu poți să știi. Totuși, cred că acești jucători se vor mobiliza, ca să lupte pentru Dinamo, să n-ajungem naibii să retrogradăm. Acum, depind foarte multe lucruri de jucători. Suporterii au reușit să ia licența, probabil că eforturile vor continua, ca să poată să țină pasul și cu salariile. Toți factorii trebuie să conlucreze pentru ca jocul să capete calitate", a declarat Ion Marin pentru ProSport.

Reclamă

Cristi Borcea poate reveni la Dinamo! Condiţia pusă de "Leonidas". Anunţul făcut de Giovanni Becali

"Câinii" se tem de retrogradare, iar Giovanni Becali (68 ani) a dezvăluit condiţia pentru revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo. Acesta aşteaptă ca noua arenă a lui Dinamo să se construiască pentru a se implica din nou la echipa lui de suflet.

"Eventual, Borcea, dacă s-ar construi un stadion ca cel din Giuleşti sau Ghencea, probabil cu alţi oameni de afaceri ar putea să participe. Şi-aşa, Dinamo fără stadion, chiar şi cu suporteri, este foarte greu", a declarat Giovanni Becali pentru TelekomSport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”