Închide meniul

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu Covid-19: "Nu are simptome!" Secundul naţionalei, gata să îi ţină locul: "Presiune a fost mereu pe mine!"

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 20:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu Covid-19: "Nu are simptome!" Secundul naţionalei, gata să îi ţină locul: "Presiune a fost mereu pe mine!"

Nicolae Dică, gata să îi ia locul lui Mirel Rădoi

Nicolae Dică spune că este pregătit să preia conducerea băncii tehnice a naţionalei, în cazul în care Mirel Rădoi nu va putea fi prezent la meciurile cu Macedonia de Nord şi Germania. În cazul în care Rădoi va avea două rezultate negative la testele pentru coronavirus, va putea conduce naţionala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Are virusul, dar nu ştie de când. Este ok, se simte bine. Nu are simptome momentan deloc. va face un test şi după vom vedea. Dacă va avea două teste negative va putea să vină la echipa naţională. Poate să stea la meciul cu Macedonia pe bancă, dar doar să aibă 2 teste negative consecutive.

Eu şi staff-ul vom conduce echipa, aşa este normal. Presiune mare a fost mereu pe mine, când am venit lângă Mirel am ştiut ce mă aşteaptă şi mereu mi-am asumat. Când am avut rezultate negative şi eu am răspuns. Vom comunica cu Mirel zi de zi, nu se pune problema. Într-adevăr când este Mirel acolo e altceva, noi sperăm că acest lucru, faptul că lipseşte, să se simtă cât mai puţin”, a declarat Nicolae Dică la Telekomsport

Mirel Rădoi a fost confirmat cu noul coronavirus

Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu coronavirus, chiar înaintea partidelor din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Anunţul a fost făcut chiar de selecţioner, prin intermediul frf.ro.

Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și