Închide meniul

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu Covid-19: "Nu are simptome!" Secundul naţionalei, gata să îi ţină locul: "Presiune a fost mereu pe mine!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 20:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu Covid-19: "Nu are simptome!" Secundul naţionalei, gata să îi ţină locul: "Presiune a fost mereu pe mine!"

Nicolae Dică, gata să îi ia locul lui Mirel Rădoi

Nicolae Dică spune că este pregătit să preia conducerea băncii tehnice a naţionalei, în cazul în care Mirel Rădoi nu va putea fi prezent la meciurile cu Macedonia de Nord şi Germania. În cazul în care Rădoi va avea două rezultate negative la testele pentru coronavirus, va putea conduce naţionala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Are virusul, dar nu ştie de când. Este ok, se simte bine. Nu are simptome momentan deloc. va face un test şi după vom vedea. Dacă va avea două teste negative va putea să vină la echipa naţională. Poate să stea la meciul cu Macedonia pe bancă, dar doar să aibă 2 teste negative consecutive.

Eu şi staff-ul vom conduce echipa, aşa este normal. Presiune mare a fost mereu pe mine, când am venit lângă Mirel am ştiut ce mă aşteaptă şi mereu mi-am asumat. Când am avut rezultate negative şi eu am răspuns. Vom comunica cu Mirel zi de zi, nu se pune problema. Într-adevăr când este Mirel acolo e altceva, noi sperăm că acest lucru, faptul că lipseşte, să se simtă cât mai puţin”, a declarat Nicolae Dică la Telekomsport

Mirel Rădoi a fost confirmat cu noul coronavirus

Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu coronavirus, chiar înaintea partidelor din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Anunţul a fost făcut chiar de selecţioner, prin intermediul frf.ro.

Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și