Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Magaye Gueye s-a drogat cu cocaină: "Regulamentul e simplu!"

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 16:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după ce Magaye Gueye s-a drogat cu cocaină: "Regulamentul e simplu!"

Inquamphotos / Inquam Photos via Hepta

Reacţia lui Gigi Becali

Scandal monstru la Dinamo. Magaye Gyeye a fost găsit drogat în urma controlului anti-doping la care a fost supus după Dinamo – FCSB 1-0, din Cupa României. Gigi Becali a oferit o primă reacţie după scandalul care a explodat la Dinamo. Mai mult, patronul FCSB spune că nu are niciun argument pentru echipa sa să ceară o eventuală victorie la "masa verde".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu obținem calificarea nici dacă vom face reclamație, pentru că regulamentul absolvă clubul de orice vină. E treaba jucătorului, nu a lui Dinamo. Regulamentul e simplu. Ce treabă am eu cu Gueye? Treaba lui, nu mă interesează și nu vreau să comentez mai mult, e problema lui Dinamo, să facă ei ce vor”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Magaye Gueye a fost prins dopat la Dinamo – FCSB

Un nou scandal de dopaj în fotbalul românesc. Magaye Gueye de la Dinamo a fost prins dopat. Atacantul dinamovist a consumat cocaină.

Magaye Gueye a fost depistat cu cocaină în urma testelor făcute după derby-ul cu FCSB din Cupă, câştigat de dinamovişti cu 1-0. Culmea, cei care au cerut cu insistenţă control anti-doping au fost dinamoviştii, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate la acel moment.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și