Închide meniul

Giedrius Arlauskis, ajutor nesperat pentru CFR Cluj. Portarul, dispus să nu primească niciun ban la campioana României! "Doar din recunoștință față de club!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 5:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Giedrius Arlauskis, ajutor nesperat pentru CFR Cluj. Portarul, dispus să nu primească niciun ban la campioana României! "Doar din recunoștință față de club!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Giedrius Arlauskis vrea să joace gratis la CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a rezistat doar șase luni la Al Shabab. El a plecat din Arabia deoarece clubul a vrut să-l înlocuiască cu un alt stranier. Fosta sa echipă, CFR Cluj, a demarat imediat negocierile pentru repatrierea lituanianului. Pretențiile sale financiare i-au surprins pe șefii din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis este dispus să joace gratis până la vară. Vrea să o facă în semn de respect față de clubul unde a devenit de trei ori la rând campion al României.

Arlauskis: "Joc gratis până la vară"

 "Sunt dispus să joc fără bani până la vară, doar din recunoștință față de club! Am câștigat aici bani, trofee, vreau să fac și eu un gest la schimb!", a declarat Arlauskis, potrivit GSP.

Legea nu permite înegistrarea unui contract fără vreo sumă de bani pentru beneficiar. Prin urmare, Arlauskis va încasa o sumă simbolică la CFR Cluj, aproximativ două-trei mii de euro lunar. Va fi cel mai mic salariu din lotul formației lui Edi Iordănescu!

Giedrius Arlauskis a semnat prima dată cu CFR Cluj în 2017. El a bifat 107 meciuri în componență feroviarilor, alături de care a cucerit trei titluri consecutive de campion în Liga 1. Portarul lituanian a mai evoluat în România pentru FCSB și Unirea Urziceni. Arlauskis a cucerit campionatul și cu aceste echipe. El are, în total, cinci titluri de campion în Liga 1.

Reclamă

CFR Cluj va anunța oficial revenirea lui Arlauskis. Feroviarii îşi doresc păstrarea goalkeeperului și în stagiunea următoare. Lituanianul a ajuns la 33 de ani și este cotat la 1,5 milioane de euro. 

CFR Cluj, criticată pentru transferul lui Arlauskis

Fostul internaţional Basarab Panduru a criticat decizia lui CFR Cluj de a-l readuce pe Giedrius Arlauskis. Panduru consideră că acest transfer va afecta echipa naţională. Actualul titular din poarta campioanei, Cristi Bălgrădean, era una dintre soluţiile lui Mirel Rădoi pentru campania de calificare la Cupa Mondială din 2022. 

"Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis şi apără. Iar Bălgrădean trece pe bancă", a declarat Basarab Panduru. 

Reclamă 4 / 0/3

România va lua startul în preliminariile pentru Campionatul Mondial în această lună. Primul adversar al tricolorilor va fi Macedonia de Nord. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și