Închide meniul

Giedrius Arlauskis, ajutor nesperat pentru CFR Cluj. Portarul, dispus să nu primească niciun ban la campioana României! "Doar din recunoștință față de club!"

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 5:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Giedrius Arlauskis, ajutor nesperat pentru CFR Cluj. Portarul, dispus să nu primească niciun ban la campioana României! "Doar din recunoștință față de club!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Giedrius Arlauskis vrea să joace gratis la CFR Cluj

  • Arlauskis va reveni la CFR Cluj
  • Lituanianul vrea să joace gratis în Gruia

Giedrius Arlauskis a rezistat doar șase luni la Al Shabab. El a plecat din Arabia deoarece clubul a vrut să-l înlocuiască cu un alt stranier. Fosta sa echipă, CFR Cluj, a demarat imediat negocierile pentru repatrierea lituanianului. Pretențiile sale financiare i-au surprins pe șefii din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis este dispus să joace gratis până la vară. Vrea să o facă în semn de respect față de clubul unde a devenit de trei ori la rând campion al României.

Arlauskis: "Joc gratis până la vară"

 "Sunt dispus să joc fără bani până la vară, doar din recunoștință față de club! Am câștigat aici bani, trofee, vreau să fac și eu un gest la schimb!", a declarat Arlauskis, potrivit GSP.

Reclamă

Legea nu permite înegistrarea unui contract fără vreo sumă de bani pentru beneficiar. Prin urmare, Arlauskis va încasa o sumă simbolică la CFR Cluj, aproximativ două-trei mii de euro lunar. Va fi cel mai mic salariu din lotul formației lui Edi Iordănescu!

Giedrius Arlauskis a semnat prima dată cu CFR Cluj în 2017. El a bifat 107 meciuri în componență feroviarilor, alături de care a cucerit trei titluri consecutive de campion în Liga 1. Portarul lituanian a mai evoluat în România pentru FCSB și Unirea Urziceni. Arlauskis a cucerit campionatul și cu aceste echipe. El are, în total, cinci titluri de campion în Liga 1.

Reclamă

CFR Cluj va anunța oficial revenirea lui Arlauskis. Feroviarii îşi doresc păstrarea goalkeeperului și în stagiunea următoare. Lituanianul a ajuns la 33 de ani și este cotat la 1,5 milioane de euro. 

CFR Cluj, criticată pentru transferul lui Arlauskis

Fostul internaţional Basarab Panduru a criticat decizia lui CFR Cluj de a-l readuce pe Giedrius Arlauskis. Panduru consideră că acest transfer va afecta echipa naţională. Actualul titular din poarta campioanei, Cristi Bălgrădean, era una dintre soluţiile lui Mirel Rădoi pentru campania de calificare la Cupa Mondială din 2022. 

"Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis şi apără. Iar Bălgrădean trece pe bancă", a declarat Basarab Panduru. 

Reclamă 4 / 0/3

România va lua startul în preliminariile pentru Campionatul Mondial în această lună. Primul adversar al tricolorilor va fi Macedonia de Nord. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 15:20
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia! Verdictul medicilor după ce a ajuns de urgenţă la spital