Închide meniul

Dinamo, parteneriat cu Real Madrid! Ajutor din altă "galaxie" pentru "câini": "În maximum două săptămâni ne întâlnim"

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2021, 18:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Dinamo, parteneriat cu Real Madrid! Ajutor din altă "galaxie" pentru "câini": "În maximum două săptămâni ne întâlnim"

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Dinamo pregăteşte un parteneriat cu Real Madrid

Banii promişi de Pablo Cortacero nu au venit nici până în acest moment la Dinamo, dar un ajutor nesperat vine chiar din Spania. DDB se va extinde şi în afara ţării şi va avea o "filială" creată de fanii din ţara lui Cortacero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB, întâlnire cu oameni din staff-ul lui Real Madrid

Mai mult, roş-albii sunt pe punctul de a avea un parteneriat cu Real Madrid, în urma căruia juniorii lui Dinamo ar urma să fie ajutaţi de campioana Spaniei.

''În maximum două săptămâni ar urma să avem o întâlnire cu oameni din staff-ul lui Real. Primul obiectiv vizat e să obținem eventual echiparea completă a centrului de juniori de la Dinamo.

Dar poate și un minim ajutor financiar către DDB Spania, mai ales că există precedentul când i-au sprijinit pe cei de la Oviedo cu 100.000 de euro într-un moment în care clubul trecea printr-o criză profundă'', a declarat unul dintre fani, Dragoș Sterpu, pentru gsp.ro.

Marius Şumudică, ofertă bombă de la Dinamo: "E adevărat că m-au căutat!" 

Nu e singurul anunţ surprinzător. Marius Şumudică a făcut un anunţ bombă. Liber de contract după despărţirea de Rizespor, acesta a fost sunat de DDB pentru a prelua Dinamo. 

Reclamă

"E adevărat că m-au căutat, dar nu se pune problema. Îi respect, le doresc baftă. Sunt nişte oameni extraordinari să strângi atâţia bani, bravo lor pentru tot ceea ce fac acolo, dar nu se pune problema ca eu să merg să antrenez. Cel puţin în perioada asta următoare", a spus Marius Şumudică pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și