Închide meniul

Dinamo, parteneriat cu Real Madrid! Ajutor din altă "galaxie" pentru "câini": "În maximum două săptămâni ne întâlnim"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2021, 18:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dinamo, parteneriat cu Real Madrid! Ajutor din altă "galaxie" pentru "câini": "În maximum două săptămâni ne întâlnim"

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Dinamo pregăteşte un parteneriat cu Real Madrid

Banii promişi de Pablo Cortacero nu au venit nici până în acest moment la Dinamo, dar un ajutor nesperat vine chiar din Spania. DDB se va extinde şi în afara ţării şi va avea o "filială" creată de fanii din ţara lui Cortacero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB, întâlnire cu oameni din staff-ul lui Real Madrid

Mai mult, roş-albii sunt pe punctul de a avea un parteneriat cu Real Madrid, în urma căruia juniorii lui Dinamo ar urma să fie ajutaţi de campioana Spaniei.

''În maximum două săptămâni ar urma să avem o întâlnire cu oameni din staff-ul lui Real. Primul obiectiv vizat e să obținem eventual echiparea completă a centrului de juniori de la Dinamo.

Dar poate și un minim ajutor financiar către DDB Spania, mai ales că există precedentul când i-au sprijinit pe cei de la Oviedo cu 100.000 de euro într-un moment în care clubul trecea printr-o criză profundă'', a declarat unul dintre fani, Dragoș Sterpu, pentru gsp.ro.

Marius Şumudică, ofertă bombă de la Dinamo: "E adevărat că m-au căutat!" 

Nu e singurul anunţ surprinzător. Marius Şumudică a făcut un anunţ bombă. Liber de contract după despărţirea de Rizespor, acesta a fost sunat de DDB pentru a prelua Dinamo. 

Reclamă

"E adevărat că m-au căutat, dar nu se pune problema. Îi respect, le doresc baftă. Sunt nişte oameni extraordinari să strângi atâţia bani, bravo lor pentru tot ceea ce fac acolo, dar nu se pune problema ca eu să merg să antrenez. Cel puţin în perioada asta următoare", a spus Marius Şumudică pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și