Închide meniul

VAR în Liga 1! Ce decizie s-a luat la Adunarea Generală a LPF. Întâlnire decisivă cu FRF

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 12:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
VAR în Liga 1! Ce decizie s-a luat la Adunarea Generală a LPF. Întâlnire decisivă cu FRF

ProfimediaImages

Liga 1 ar putea avea parte de VAR

"Singurul lucru foarte clar a fost dorința și voința tuturor celor prezenți, colegii noștri din Liga 1 și conducerea Ligii, de a se încerca găsirea unei soluții pentru a se debloca. Soluțiile sunt cele pe care le știți – o întâlnire la nivelul celor două instituții, FRF și LPF. Bineînțeles, în prezența reprezentaților deținătorilor de drepturi. Lucrul acesta se va întâmpla săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cluburile din Liga 1 cer VAR

Noi sperăm să ajungă la un acord, pentru că în luna ianuarie, când am ales reprezentantul cluburilor de prima ligă, domnul Alexandru Deaconu ne-a făcut o prezentare a proiectului și toată lumea plecase încântată și liniștită că, probabil, din sezonul viitor vom avea VAR.

Acum, lucrurile sunt cumva blocate, dar eu cred că, dacă există bunăvoință, proiectul merge înainte. Toată lumea a declarat că își dorește introducerea VAR. S-au mai discutat și probleme legate de înăsprirea aplicării reglementărilor legate de terenurilor de joc, pentru că și acolo trebuie să ajungem la o normalitate. Infrastructura cluburilor e un capitol al manualului de licențiere. Noi așa ne dorim, să existe criterii foarte clare din sezonul viitor și sancțiuni pentru cei care nu le respectă", a spus Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului. 

Gigi Becali se implică în scandalul VAR

Gigi Becali nu stă departe de scandalul din Liga 1 legat de implementarea VAR. Finanţatorul de la FCSB e dispus să scoată din buzunare până la 150.000 de euro.

”Eu dau și 150.000 de euro pe an, nu 16.000, ca să implementăm VAR odată. Care e problema? Dau cât vor și o să le zic așa 'Hai să avem'. Dacă e VAR-ul, nu mai poate Hațegan să facă ce a făcut aici.

Reclamă

Ca asta de azi nu face într-un meci european Hațegan. El nu și-a dat seama că e în afara careului și s-a gândit `Cum să dau 11 metri lui FCSB?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, cu câteva zile în urmă. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și