Închide meniul

VAR în Liga 1! Ce decizie s-a luat la Adunarea Generală a LPF. Întâlnire decisivă cu FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 12:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

VAR în Liga 1! Ce decizie s-a luat la Adunarea Generală a LPF. Întâlnire decisivă cu FRF

ProfimediaImages

Liga 1 ar putea avea parte de VAR

"Singurul lucru foarte clar a fost dorința și voința tuturor celor prezenți, colegii noștri din Liga 1 și conducerea Ligii, de a se încerca găsirea unei soluții pentru a se debloca. Soluțiile sunt cele pe care le știți – o întâlnire la nivelul celor două instituții, FRF și LPF. Bineînțeles, în prezența reprezentaților deținătorilor de drepturi. Lucrul acesta se va întâmpla săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cluburile din Liga 1 cer VAR

Noi sperăm să ajungă la un acord, pentru că în luna ianuarie, când am ales reprezentantul cluburilor de prima ligă, domnul Alexandru Deaconu ne-a făcut o prezentare a proiectului și toată lumea plecase încântată și liniștită că, probabil, din sezonul viitor vom avea VAR.

Acum, lucrurile sunt cumva blocate, dar eu cred că, dacă există bunăvoință, proiectul merge înainte. Toată lumea a declarat că își dorește introducerea VAR. S-au mai discutat și probleme legate de înăsprirea aplicării reglementărilor legate de terenurilor de joc, pentru că și acolo trebuie să ajungem la o normalitate. Infrastructura cluburilor e un capitol al manualului de licențiere. Noi așa ne dorim, să existe criterii foarte clare din sezonul viitor și sancțiuni pentru cei care nu le respectă", a spus Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului. 

Gigi Becali se implică în scandalul VAR

Gigi Becali nu stă departe de scandalul din Liga 1 legat de implementarea VAR. Finanţatorul de la FCSB e dispus să scoată din buzunare până la 150.000 de euro.

”Eu dau și 150.000 de euro pe an, nu 16.000, ca să implementăm VAR odată. Care e problema? Dau cât vor și o să le zic așa 'Hai să avem'. Dacă e VAR-ul, nu mai poate Hațegan să facă ce a făcut aici.

Reclamă

Ca asta de azi nu face într-un meci european Hațegan. El nu și-a dat seama că e în afara careului și s-a gândit `Cum să dau 11 metri lui FCSB?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, cu câteva zile în urmă. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și