Închide meniul

EXCLUSIV | VAR, un vis interzis pentru Liga 1! Iuliu Mureşan e categoric: "Nu se doreşte! Toată lumea vrea gratis!"

Dragoș Vasile Publicat: 1 martie 2021, 12:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
EXCLUSIV | VAR, un vis interzis pentru Liga 1! Iuliu Mureşan e categoric: "Nu se doreşte! Toată lumea vrea gratis!"

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures

Iuliu Mureșan se implică în scandalul legat de VAR

"Așa e în fotbalul românesc. Avem nevoie de el să corecteze greșelile și să oprească orice fel de discuție. Arbitrii fac greșeli mari, dar după cum văd eu, parcă nu se dorește. Nimeni nu vrea să plătească niște bani, atât implementarea lui, aparatura, dar și costurile suplimentare de la fiecare etapă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan: "Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura"

Echipele n-ar vrea să dea din banii lor, Federația nu știu dacă e obligată să implementeze și oricum nu au bani mulți, LPF iar n-are bani, deci e o problemă financiară. Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura și ar accepta", a declarat Iuliu Mureșan pentru as.ro.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, îi acuză pe cei de la LPF că vor să controleze arbitrajul românesc şi este de părere că Liga ar trebui să suporte finanţarea VAR-ului în România. 

Gigi Becali se implică în scandalul VAR

Gigi Becali nu stă departe de scandalul din Liga 1 legat de implementarea VAR. Finanţatorul de la FCSB e dispus să scoată din buzunare până la 150.000 de euro.

”Eu dau și 150.000 de euro pe an, nu 16.000, ca să implementăm VAR odată. Care e problema? Dau cât vor și o să le zic așa 'Hai să avem'. Dacă e VAR-ul, nu mai poate Hațegan să facă ce a făcut aici.

Reclamă

Ca asta de azi nu face într-un meci european Hațegan. El nu și-a dat seama că e în afara careului și s-a gândit `Cum să dau 11 metri lui FCSB?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și