Închide meniul

EXCLUSIV | VAR, un vis interzis pentru Liga 1! Iuliu Mureşan e categoric: "Nu se doreşte! Toată lumea vrea gratis!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 martie 2021, 12:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

EXCLUSIV | VAR, un vis interzis pentru Liga 1! Iuliu Mureşan e categoric: "Nu se doreşte! Toată lumea vrea gratis!"

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures

Iuliu Mureșan se implică în scandalul legat de VAR

"Așa e în fotbalul românesc. Avem nevoie de el să corecteze greșelile și să oprească orice fel de discuție. Arbitrii fac greșeli mari, dar după cum văd eu, parcă nu se dorește. Nimeni nu vrea să plătească niște bani, atât implementarea lui, aparatura, dar și costurile suplimentare de la fiecare etapă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan: "Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura"

Echipele n-ar vrea să dea din banii lor, Federația nu știu dacă e obligată să implementeze și oricum nu au bani mulți, LPF iar n-are bani, deci e o problemă financiară. Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura și ar accepta", a declarat Iuliu Mureșan pentru as.ro.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, îi acuză pe cei de la LPF că vor să controleze arbitrajul românesc şi este de părere că Liga ar trebui să suporte finanţarea VAR-ului în România. 

Gigi Becali se implică în scandalul VAR

Gigi Becali nu stă departe de scandalul din Liga 1 legat de implementarea VAR. Finanţatorul de la FCSB e dispus să scoată din buzunare până la 150.000 de euro.

”Eu dau și 150.000 de euro pe an, nu 16.000, ca să implementăm VAR odată. Care e problema? Dau cât vor și o să le zic așa 'Hai să avem'. Dacă e VAR-ul, nu mai poate Hațegan să facă ce a făcut aici.

Reclamă

Ca asta de azi nu face într-un meci european Hațegan. El nu și-a dat seama că e în afara careului și s-a gândit `Cum să dau 11 metri lui FCSB?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și