Închide meniul

Gigi Becali, val de ironii după Botoşani – FCSB 0-2: "Bă, uite 50.000 ca să faci henț! Era aranjată treabă! Croitoru nu s-a agitat deloc!"

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 20:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Gigi Becali, val de ironii după Botoşani – FCSB 0-2: "Bă, uite 50.000 ca să faci henț! Era aranjată treabă! Croitoru nu s-a agitat deloc!"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali a avut chef de ironii după ce FCSB a câştigat la Botoşani. Mai multă lume a insinuat că meciul ar fi fost unul "amical" între cele două formaţii, în contextul în care Becali şi Iftime sunt prieteni iar mai mulţi jucători au ajuns de la Botoşani la FCSB. Haruţ, Moruţan şi Miron sunt jucătorii pe care Gigi Becali i-a cumpărat de la Botoşani, iar Petrea i-a trimis în teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Becali a glumit şi despre faptul că Şeroni a făcut un henţ inexplicabil în minutul 47 şi a blocat şutul lui Moruţan din lovitură liberă.  

"Păi am vorbit eu cu Șeroni, că e prieten cu Moruțan și i-a zis: 'Bă, uite 50.000 ca să faci henț'. Păi a fost blat, dacă n-a vrut să joace nimic Botoșaniul, că sunt eu prieten cu Iftime. Păi n-ați văzut că Croitoru nu s-a agitat deloc? Era aranjată treaba. Păi Haruț vorbise cu ei, Haruț i-a învățat să facă aranjamente", au fost ironiile lui Gigi Becali. 

Gigi Becali a început să râdă când a fost întrebat de schimbarea lui Denis Haruţ

Denis Haruţ a rezistat doar 45 de minute în Botoşani – FCSB 0-2. Acesta a fost schimbat la pauză cu Cristea. 

"Eu de unde să ştiu? Întrebaţi antrenorul! Nu v-a spus antrenorul? Lasă că e mai bine să nu ştiţi. Aveam nevoie de viteză în bandă. Foarte bine a gândit antrenorul. (n.r. – începe să râdă) Nu mai răspund la provocări", a fost răspunsul lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și