Închide meniul

Gigi Becali, val de ironii după Botoşani – FCSB 0-2: "Bă, uite 50.000 ca să faci henț! Era aranjată treabă! Croitoru nu s-a agitat deloc!"

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 20:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Gigi Becali, val de ironii după Botoşani – FCSB 0-2: "Bă, uite 50.000 ca să faci henț! Era aranjată treabă! Croitoru nu s-a agitat deloc!"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali a avut chef de ironii după ce FCSB a câştigat la Botoşani. Mai multă lume a insinuat că meciul ar fi fost unul "amical" între cele două formaţii, în contextul în care Becali şi Iftime sunt prieteni iar mai mulţi jucători au ajuns de la Botoşani la FCSB. Haruţ, Moruţan şi Miron sunt jucătorii pe care Gigi Becali i-a cumpărat de la Botoşani, iar Petrea i-a trimis în teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Becali a glumit şi despre faptul că Şeroni a făcut un henţ inexplicabil în minutul 47 şi a blocat şutul lui Moruţan din lovitură liberă.  

"Păi am vorbit eu cu Șeroni, că e prieten cu Moruțan și i-a zis: 'Bă, uite 50.000 ca să faci henț'. Păi a fost blat, dacă n-a vrut să joace nimic Botoșaniul, că sunt eu prieten cu Iftime. Păi n-ați văzut că Croitoru nu s-a agitat deloc? Era aranjată treaba. Păi Haruț vorbise cu ei, Haruț i-a învățat să facă aranjamente", au fost ironiile lui Gigi Becali. 

Gigi Becali a început să râdă când a fost întrebat de schimbarea lui Denis Haruţ

Denis Haruţ a rezistat doar 45 de minute în Botoşani – FCSB 0-2. Acesta a fost schimbat la pauză cu Cristea. 

"Eu de unde să ştiu? Întrebaţi antrenorul! Nu v-a spus antrenorul? Lasă că e mai bine să nu ştiţi. Aveam nevoie de viteză în bandă. Foarte bine a gândit antrenorul. (n.r. – începe să râdă) Nu mai răspund la provocări", a fost răspunsul lui Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și