Închide meniul

Chindia – Universitatea Craiova 1-0 | Paul Papp nu îşi pierde speranţa şi continuă să se gândească la titlu. "Suntem foarte supăraţi, dar încă nu s-a pierdut nimic!"

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2021, 19:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Chindia – Universitatea Craiova 1-0 | Paul Papp nu îşi pierde speranţa şi continuă să se gândească la titlu. "Suntem foarte supăraţi, dar încă nu s-a pierdut nimic!"

Hepta

Paul Papp, după Chindia - Craiova 1-0

Craiova are cel mai slab atac dintre pretendentele la titlu. Oltenii au marcat doar de 28 de ori în 25 de meciuri. În comparație, FCSB a înscris 49 de goluri, iar CFR Cluj are 31 de reușite. Paul Papp, omul care duce greul în apărarea Craiovei, a cerut mai mult de la coechipierii din ofensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia – Universitatea Craiova 1-0 | Paul Papp: "Ne-a lipsit golul"

"Cred că ne-a lipsit golul, din păcate. Suntem foarte supăraţi, am pierdut 3 puncte importante şi asta nu e bine. Încă nu s-a pierdut nimic, eu sunt ferm convins că se vor mai pierde puncte. Trebuie să ţinem capul sus, să jucăm bine şi să câştigăm", a declarat Paul Papp după Chindia – Craiova 1-0.

Paul Papp este încrezător că echipa lui va avea succes cu Marinos Ouzounidis pe bancă. Oltenii speră ca grecul să aducă titlul în Bănie după mai mult după 30 de ani. 

"Domnul Ouzounidis este antrenorul nostru, respectăm indicaţiile şi mergem înainte. Cred că are nevoie de timp pentru că au trecut doar 3 săptămâni şi timpul e scurt. Are o filosofie bună, e un antrenor cu experienţă şi trebuie să începem să câştigăm", a încheiat Paul Papp. 

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 1-0

A fost primul eșec pentru Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Antrenorul grec are două victorii (una în Liga 1 și una în Cupa României) o remiză și o înfrângere. 

Reclamă

Craiova rămâne pe locul trei în Liga 1 și la patru puncte în spatele rivalelor FCSB și CFR Cluj. Cele două echipe au și un meci mai puțin disputat. 

A fost prima prima înfrângere pentru Craiova în deplasare, în acest sezon de Liga 1. În total, formația din Bănie a pierdut de patru ori. 

De celalaltă parte, Chindia s-a apropiat la numai patru puncte de play-off. Formația lui Emil Săndoi a obținut prima victorie după cinci etape. Chindia, care a câștigat și în tur, a făcut "dubla" cu Craiova în Liga 1 !

Reclamă 4 / 0/3

Cele două echipe se vor întâlni și în "sferturile" Cupei României. În etapa următoare de Liga 1, Craiova va primi vizita lui Botoșani. Chindia se va deplasa la Sepsi Sf. Gheorghe. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și