Închide meniul

Daniel Pancu, dezvăluiri de la începutul carierei: "Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist"

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 12:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Daniel Pancu, dezvăluiri de la începutul carierei: "Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist"

Daniel Pancu crede că Edi Iordănescu va duce naţionala României la EURO 2024

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

"Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist, ca 3 sferturi din fotbaliştii de pe vremea aia. Însă la antrenamente şi la meciuri dădeam totul, asta conta! Totuşi, erau alte vremuri, vorbim de acum 15-20 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile lui Daniel Pancu după scandalul în care este implicat Florinel Coman

Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. Eu zic că nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care ştiau! Pentru că nu toţi sunt maturi la 22 de ani. Coman e încă tânăr, foarte tânăr. Îşi va rezolva problemele cu justiţia. E posibil chiar să-l ajute acest lucru în carieră, are mulţi ani în faţă. 

Dacă e băiat deştept şi ştie să ia lucrurile bune, îşi poate creşte ambiţia din acest moment şi poate juca mai bine. Acesta e sfatul meu. Pentru că în orice rău există şi o parte pozitivă", a spus Pancu, citat de gsp.ro. 

Florinel Coman riscă închisoarea

Starul lui FCSB a fost prins gonind cu 165 de km/h pe Autostrada Soarelui. Polițiștii care i-au verificat documentele au constatat stupefiați că actul prezentat de Florinel Coman nu este valabil.

Fotbalistul a obținut permisul de conducere în Ucraina și nu apare in baza de date din România. Dacă se va dovedi că documentul prezentat de Coman este fals, acesta riscă înschisoare de la 1 la 5 ani.

Reclamă

"Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a fost reacția lui Gigi Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și