Închide meniul

Război total între Valeriu Iftime și CFR Cluj: "De ce nu ne-au dat banii?" Transferul care a pornit întreg scandalul

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 12:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Război total între Valeriu Iftime și CFR Cluj: "De ce nu ne-au dat banii?" Transferul care a pornit întreg scandalul

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime, război cu CFR Cluj

"Domnul Marius Bilașco mai bine ar spune public de ce nu am primit banii de la ei pentru cele 15 la sută din procentele pe care le mai dețineam pentru Bordeianu. L-au vândut la arabi, iar noi trebuia să încasăm 150.000 de euro", s-a plâns Valeriu Iftime, conform Pro Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, în război cu CFR Cluj

Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj la Al Qadisiyah pentru 1 milion de euro, la începutul acestui sezon. El nu s-a acomodat în Arabia Saudită și s-a întors în Gruia în această iarnă, sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

"De ce nu ne-au dat banii? I-am dat în judecată, dar președintele meu mi-a spus de la început să pregătim actele pentru judecată deoarece era convins că cei de la CFR Cluj nu ne vor da banii. Și uitați că a avut dreptate, Nu este problema mea că Bordeianu nu mai este la arabi. Altele au fost problemele, dar nu e treaba mea să vorbes”, a adăugat Valeriu Iftime.

Bordeianu a stat 7 ani în componența lui FC Botoșani. În acest interval, mijlocașul a fost împrumutat un sezon și jumătate la FCM Dorohoi. CFR Cluj îl transfera de la echipa lui Iftime în 2018, pentru 200.000 de euro.

Valeriu Iftime, schimb de replici cu Marius Bilașco

Valeriu Iftime a vorbit și despre conflictul său personal cu Marius Bilașco. Nu-i acordă prea multă importanță oficialului de la CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă

"Voi credeți că eu stau să îmi bat capul cu domnul Marius Bilașco? Am ajuns să îi cer lui acordul pentru ce declarații să fac prin presă? Nu l-am ținut pe Burcă prin niciun birou, iar dacă eu sunt sunat de presă să îmi spun părerea despre un jucător nu am voie să vorbesc?, a încheiat Valeriu Iftime.

Patronul lui Botoșani l-a deranjat pe Marius Bilașco cu afirmațiile făcute despre Andrei Burcă, fundaș de bază în Gruia. "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB? Să taie lemne?", declara Valeriu Iftime pentru AS.ro. 

Bilașco a replicat și a declarat că Iftime a insitat ca Burcă să ajungă la FCSB și nu la CFR Cluj. "L-a ținut pe Burcă bocat o oră pentru că nu îi răspundea Gigi Becali la telefon", i-a replicat Bilașco. 

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și