Închide meniul

Război total între Valeriu Iftime și CFR Cluj: "De ce nu ne-au dat banii?" Transferul care a pornit întreg scandalul

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 12:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Război total între Valeriu Iftime și CFR Cluj: "De ce nu ne-au dat banii?" Transferul care a pornit întreg scandalul

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime, război cu CFR Cluj

"Domnul Marius Bilașco mai bine ar spune public de ce nu am primit banii de la ei pentru cele 15 la sută din procentele pe care le mai dețineam pentru Bordeianu. L-au vândut la arabi, iar noi trebuia să încasăm 150.000 de euro", s-a plâns Valeriu Iftime, conform Pro Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, în război cu CFR Cluj

Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj la Al Qadisiyah pentru 1 milion de euro, la începutul acestui sezon. El nu s-a acomodat în Arabia Saudită și s-a întors în Gruia în această iarnă, sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

"De ce nu ne-au dat banii? I-am dat în judecată, dar președintele meu mi-a spus de la început să pregătim actele pentru judecată deoarece era convins că cei de la CFR Cluj nu ne vor da banii. Și uitați că a avut dreptate, Nu este problema mea că Bordeianu nu mai este la arabi. Altele au fost problemele, dar nu e treaba mea să vorbes”, a adăugat Valeriu Iftime.

Bordeianu a stat 7 ani în componența lui FC Botoșani. În acest interval, mijlocașul a fost împrumutat un sezon și jumătate la FCM Dorohoi. CFR Cluj îl transfera de la echipa lui Iftime în 2018, pentru 200.000 de euro.

Valeriu Iftime, schimb de replici cu Marius Bilașco

Valeriu Iftime a vorbit și despre conflictul său personal cu Marius Bilașco. Nu-i acordă prea multă importanță oficialului de la CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

"Voi credeți că eu stau să îmi bat capul cu domnul Marius Bilașco? Am ajuns să îi cer lui acordul pentru ce declarații să fac prin presă? Nu l-am ținut pe Burcă prin niciun birou, iar dacă eu sunt sunat de presă să îmi spun părerea despre un jucător nu am voie să vorbesc?, a încheiat Valeriu Iftime.

Patronul lui Botoșani l-a deranjat pe Marius Bilașco cu afirmațiile făcute despre Andrei Burcă, fundaș de bază în Gruia. "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB? Să taie lemne?", declara Valeriu Iftime pentru AS.ro. 

Bilașco a replicat și a declarat că Iftime a insitat ca Burcă să ajungă la FCSB și nu la CFR Cluj. "L-a ținut pe Burcă bocat o oră pentru că nu îi răspundea Gigi Becali la telefon", i-a replicat Bilașco. 

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și