Închide meniul

Toni Petrea, reproşuri după Dinamo – FCSB 1-0: "Nu este normal, nu este deloc în regulă!" Îl regretă deja pe Dennis Man: "Normal că e o pierdere"

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 20:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Toni Petrea, reproşuri după Dinamo – FCSB 1-0: "Nu este normal, nu este deloc în regulă!" Îl regretă deja pe Dennis Man: "Normal că e o pierdere"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea, nemulţumit după derby-ul cu Dinamo

"Înfrângere dureroasă, mai ales că este al doilea meci în care nu marcăm! Toţi jucătorii care fac parte din lot au valoare şi trebuie să demonstreze de la meci la meci asta. A fost oarecum asumată, dar eu zic că am făcut un meci destul de bun. Am ratat mult, nu am avut concentrare şi nici luciditate în faţa porţii. Când ajungi într-o fază superioară, Cupa României devine un obiectiv. A fost şi o perioadă aglomerată, iar acum ne rămâne să ne concentrăm pe campionat, să nu mai avem alte surprize", a spus Toni Petrea după Dinamo – FCSB 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB 1-0. Toni Petrea plânge după Dennis Man

Toni Petrea a recunoscut că plecarea lui Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro reprezintă o pierdere. 

"Din păcate, v-am spus, nu am reuşit să marcăm şi am intrat într-un joc de luptă. Am primit un nou gol din fază fixă şi nu cred că este normal, mai ales că am discutat că astfel de momente pot decide meciuri, nu este în regulă deloc. Dennis Man era golgheterul echipei şi putem spune că este o pierdere, dar chiar şi după plecarea lui, ne-am creat destul de multe situaţii.

Chiar şi când am marcat mai mult, am avut multe alte ocazii. Probabil lipsă de concentrare în faţa porţii, una pe care trebuie să o eliminăm. Eu am aşteptări mari de la toţi jucătorii, vreau ca de la meci la meci să se depăşească, să le crească valoarea. Normal că am aşteptări de la ei toţi. Sper să nu fie un moment foarte dificil, chiar dacă am pierdut două meciuri şi nu este plăcut. Normal că nu sunt bucuros, dar rămâne să discutăm şi să tragem concluziile", a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și