Închide meniul

Toni Petrea, reproşuri după Dinamo – FCSB 1-0: "Nu este normal, nu este deloc în regulă!" Îl regretă deja pe Dennis Man: "Normal că e o pierdere"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 20:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Toni Petrea, reproşuri după Dinamo – FCSB 1-0: "Nu este normal, nu este deloc în regulă!" Îl regretă deja pe Dennis Man: "Normal că e o pierdere"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea, nemulţumit după derby-ul cu Dinamo

"Înfrângere dureroasă, mai ales că este al doilea meci în care nu marcăm! Toţi jucătorii care fac parte din lot au valoare şi trebuie să demonstreze de la meci la meci asta. A fost oarecum asumată, dar eu zic că am făcut un meci destul de bun. Am ratat mult, nu am avut concentrare şi nici luciditate în faţa porţii. Când ajungi într-o fază superioară, Cupa României devine un obiectiv. A fost şi o perioadă aglomerată, iar acum ne rămâne să ne concentrăm pe campionat, să nu mai avem alte surprize", a spus Toni Petrea după Dinamo – FCSB 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB 1-0. Toni Petrea plânge după Dennis Man

Toni Petrea a recunoscut că plecarea lui Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro reprezintă o pierdere. 

"Din păcate, v-am spus, nu am reuşit să marcăm şi am intrat într-un joc de luptă. Am primit un nou gol din fază fixă şi nu cred că este normal, mai ales că am discutat că astfel de momente pot decide meciuri, nu este în regulă deloc. Dennis Man era golgheterul echipei şi putem spune că este o pierdere, dar chiar şi după plecarea lui, ne-am creat destul de multe situaţii.

Chiar şi când am marcat mai mult, am avut multe alte ocazii. Probabil lipsă de concentrare în faţa porţii, una pe care trebuie să o eliminăm. Eu am aşteptări mari de la toţi jucătorii, vreau ca de la meci la meci să se depăşească, să le crească valoarea. Normal că am aşteptări de la ei toţi. Sper să nu fie un moment foarte dificil, chiar dacă am pierdut două meciuri şi nu este plăcut. Normal că nu sunt bucuros, dar rămâne să discutăm şi să tragem concluziile", a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și