Închide meniul

"Trec printr-o perioadă nasoală!" Adrian Petre, mai sincer ca niciodată! Nu dă vina pe Gigi Becali pentru lipsa de formă în care se află

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 14:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
"Trec printr-o perioadă nasoală!" Adrian Petre, mai sincer ca niciodată! Nu dă vina pe Gigi Becali pentru lipsa de formă în care se află

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Petre a semnat cu UTA

Adrian Petre nu dă vina pe nimeni pentru perioada dificilă pe care o traversează ca fotbalist. Atacantul nu a reuşit să confirme la FCSB, deşi aşteptările lui Gigi Becali au fost mari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vreau să vă asigur că am venit să ajut echipa, asta e cel mai important, şi implicit să mă ajut şi pe mine. Toată lumea ştie că am trecut printr-o perioadă mai nasoală, dar important e că am sprijinul tuturor, asta e cel mai important. Asta m-a făcut să revin acasă.

Nu mă interesează astfel de afirmaţii, important este să-mi fac treaba. Tot timpul o să revin acasă, aici m-am născut, Aradul este casa mea. Important este interesul echipei. Vom vedea după cifre, cine ajută pe cine.

Probabil deciziile pe care le-am luat în momentele respective, nu am ştiut să gestionez anumite situaţii. Dintr-una într-alta s-a ajuns în situaţia în care sunt acum. Doar eu sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, nu îmi place să vorbesc despre altcineva. Deciziile mele m-au adus în situaţia în care sunt, aşa că depinde doar de mine să revin la forma pe care am avut-o şi să devin şi mai bun", a spus Adi Petre într-o conferinţă de presă. 

Adrian Petre a semnat în acest an cu UTA

Adrian Petre a revenit la UTA la începutul acestui an. Atacantul deţinut de FCSB a fost prezentat ca o vedetă de arădeni, după ce aceştia câştigau 500.000 de euro, în 2017, când acesta pleca la Esbjerg.

Reclamă

"I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a spus Gigi Becali.

Astfel, jucătorul poate evolua pentru al treilea club într-un singur sezon, după FCSB şi Cosenza.
Adrian Petre a crescut în loturile de juniori de la UTA Arad. De altfel, cea mai bună perioadă din cariera sa a cunoscut-o în componența arădenilor. El a strâns 41 de apariții pentru UTA și a înregistrat 31 de goluri și două pase decisive pentru “Bătrâna Doamnă”.

Adrian Petre nu a făcut faţă la FCSB

FCSB îl transfera în urmă cu un an pe atacantul de 22 de ani, însă Petre nu s-a impus în echipa lui Gigi Becali. El a strâns doar 16 meciuri pentru “roș-albaștrii”, perioadă în care a marcat de trei ori și a oferit un assist. Cu toate acestea, Petre a declarat că nu regretă transferul la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

El a sperat să-și reintre în formă la Consenza, însă nu a reușit să se impună nici în Serie B. Adrian Petre a bifat doar nouă apariții pentru italieni, fără să reușească să înscrie vreun gol. În prezent, acesta este cotat la 800.000 euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și