Închide meniul

Primul transfer al lui Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Oltenii și-au luat un mijlocaș de titlu

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2021, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Primul transfer al lui Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Oltenii și-au luat un mijlocaș de titlu

AS.ro

Ouzounidis, primul transfer la Craiova

Matteo Fedele a semnat până în 2024 cu Universitatea Craiova. El a venit la echipa lui Marinos Ouzounidis din postura de jucător liber de contract. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis, primul transfer la Craiova. Matteo Fedele revine în Bănie 

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat cu un contract valabil până în anul 2024 cu mijlocașul Matteo Fedele. Bine ai revenit, Matteo și mult succes în tricoul alb-albastru!”, este anunțul făcut de către olteni pe pagina oficială de Facebook. 

Elvețianul a mai îmbrăcat tricoul oltenilor în sezonul 2018-19. El a jucat atunci 31 de meciuri pentru Craiova și a reușit două goluri și trei assist-uri.  

Fedele a jucat ultima dată pentru Valenciennes în Ligue 2. Doar două apariții a bifat mijlocașul de 28 de ani în acest sezon din Franța. 475.000 de euro e cota de piaţă a lui Fedele, conform Transfermarkt.

Reclamă

Marinos Ouzounidis are ambiții mari la Universitatea Craiova

"Avem destui jucători talentaţi. Nu e bine să schimbi mulţi jucători. Unde trebuie să umblăm pentru a face performanţă este mentalitatea. Dacă vrei să ai o echipă bună nu trebuie să ai doar jucători talentaţi, trebuie să ai şi jucători cu o minte puternică, un trup puternic şi o dorinţă de victorie. Acolo trebuie să lucrăm. Primul nostru obiectiv este titlul. E din ce în ce mai greu să ajungi în Champions League", a spus grecul la prezentarea în Bănie.

Marinos Ouzounidis va debuta oficial săptămâna viitoare, pe 11 februarie, la meciul din Cupă, de la Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și