Închide meniul

Primul transfer al lui Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Oltenii și-au luat un mijlocaș de titlu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2021, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Primul transfer al lui Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Oltenii și-au luat un mijlocaș de titlu

AS.ro

Ouzounidis, primul transfer la Craiova

Matteo Fedele a semnat până în 2024 cu Universitatea Craiova. El a venit la echipa lui Marinos Ouzounidis din postura de jucător liber de contract. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis, primul transfer la Craiova. Matteo Fedele revine în Bănie 

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat cu un contract valabil până în anul 2024 cu mijlocașul Matteo Fedele. Bine ai revenit, Matteo și mult succes în tricoul alb-albastru!”, este anunțul făcut de către olteni pe pagina oficială de Facebook. 

Elvețianul a mai îmbrăcat tricoul oltenilor în sezonul 2018-19. El a jucat atunci 31 de meciuri pentru Craiova și a reușit două goluri și trei assist-uri.  

Fedele a jucat ultima dată pentru Valenciennes în Ligue 2. Doar două apariții a bifat mijlocașul de 28 de ani în acest sezon din Franța. 475.000 de euro e cota de piaţă a lui Fedele, conform Transfermarkt.

Reclamă

Marinos Ouzounidis are ambiții mari la Universitatea Craiova

"Avem destui jucători talentaţi. Nu e bine să schimbi mulţi jucători. Unde trebuie să umblăm pentru a face performanţă este mentalitatea. Dacă vrei să ai o echipă bună nu trebuie să ai doar jucători talentaţi, trebuie să ai şi jucători cu o minte puternică, un trup puternic şi o dorinţă de victorie. Acolo trebuie să lucrăm. Primul nostru obiectiv este titlul. E din ce în ce mai greu să ajungi în Champions League", a spus grecul la prezentarea în Bănie.

Marinos Ouzounidis va debuta oficial săptămâna viitoare, pe 11 februarie, la meciul din Cupă, de la Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Primul transfer pentru Ouzounidis la Craiova
  • Noul jucător din Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și