Închide meniul

Dinamo e în prag de faliment, dar un jucător se laudă cu ceasuri de 500.000 de euro: “Are două milioane, nu e problemă dacă nu e plătit o lună sau două”

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2021, 8:28

Reclamă
Dinamo e în prag de faliment, dar un jucător se laudă cu ceasuri de 500.000 de euro: “Are două milioane, nu e problemă dacă nu e plătit o lună sau două”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo, probleme financiare

Dinamo este aproape de colaps-ul financiar, dar Diego Fabbrini o duce bine. Italianul are o colecție de ceasuri în valoare de 500.000 de euro. Totul a fost dezvăluit chiar de agentul jucătorului, Florin Manea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea: “Fabbrini a câștigat 2 milioane de euro în ultimii cinci ani” 

“A câștigat două milioane de euro în ultimii cinci ani de când sunt eu cu el. Așa că nu e problemă dacă nu e plătit o lună sau două. Ceea ce mi-a zis el e faptul că se adună 6-7 luni și nu e normal” a spus Florin Manea pentru Pro Sport. 

Diego Fabbrini ș-a vândut recent un exemplar din impresionanta sa colecție de ceasuri. Impresarul lui a dat asigurări că fotbalistul nu a recurs la gest din lipsă de bani. 

“Nu este adevărat că are datorii și de aceea a vândut un ceas. Fabbrini are ceasuri în valoare de 500.000 de euro, în Anglia a schimbat ceasuri cu alți colecționari de 200.000 de euro. E un tip calculat, îi plac astfel de tranzacții, e pasionat de așa ceva. Și-a dat ceasul respectiv ca să cumpere altul” a afirmat Florin Manea. 

Italianul a acceptat să-și prelungească contractul cu Dinamo și a renunțat la 8.000 de euro după negocierile cu DDB. Fabbrini a ajuns în Ștefan cel Mare în 2019, venit gratis de la CSKA Sofia. 30 de ani are Fabbrini și este cotat la 550.000 de euro, conform Transfermarkt.  

Reclamă

Dinamo – FCSB, derby-ul zilei în Liga 1 

Dinamo și FCSB sunt față în față în etapa cu numărul 21 din Liga 1, iar Diego Fabbrini este așteptat titular.  Dinamoviștii vor să ajungă pe loc de play-off!

Meciul se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, și va putea fi urmărit în format live text pe AS.ro. 

Înaintea partidei, FCSB este lider în Liga 1, cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 9, cu 25 de puncte. "Roș-albaștrii" au cel mai bun atac din țară, cu 47 de goluri marcate în 20 de partide. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și