Închide meniul

UTA Arad – Dinamo 0-1. "Câinii" au câştigat înaintea derby-ului cu FCSB! Deian Sorescu a înscris golul victoriei

Alexandru Ivan Publicat: 31 ianuarie 2021, 19:31

Reclamă
UTA Arad – Dinamo 0-1. "Câinii" au câştigat înaintea derby-ului cu FCSB! Deian Sorescu a înscris golul victoriei

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

UTA - Dinamo

UTA Arad – Dinamo 0-1

Min. 90: Dinamo a învins-o cu 1-0 pe UTA şi a plecat cu toate punctele de la Arad!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 45: Pauză în meciul de la Arad. Dinamo conduce la limită!

Min. 9: GOOOL Dinamo! Deian Sorescu marcheaza de la punctul cu var. 1-0 pentru oaspeți. 

Min. 1: A început meciul.

UTA Arad: F. Iacob – Tomozei, F. Ilie, Benga, Bustea – Miculescu, A. Albu, Vorobjovas, D. Rusu – C. Rus, Roger
Antrenor: Laszlo Balint

Reclamă

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, Filip – Mihaiu, Anton, Gol, Nepomuceno – Nemec, Gueye
Antrenor: Jerry Gane

UTA vine după victoria spectaculoasă din etapa trecută de pe terenul lui Poli Iași. Arădenii erau conduși cu 1-0 în minutul 90, dar la finalul partidei tabela indica 2-1 în favoarea oaspeților. Formația lui Laszlo Balint este în formă bună, cu două victorii în ultimele trei etape de Liga 1. UTA se regăsește pe locul 10 în campionat, cu 24 de puncte. 

De cealaltă parte, Dinamo vine după victoria cu cântec din etapa trecută cu Gaz Metan Mediaș. Echipa lui Jerry Gane s-a văzut condusă în Ștefan cel Mare după golul lui Nițu, însă “câinii” au întors rezultatul până la pauză. Înaintea duelului cu UTA, Dinamo este pe locul al 11-lea în Liga 1, cu 22 de puncte. 

Reclamă 4 / 0/3

Ultima confruntare între cele două echipe a avut loc în luna septembrie și s-a încheiat cu victoria la limită a celor de la UTA, 1-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și