Închide meniul

News Alert | EXCLUSIV Transferul istoric al lui Dennis Man la Parma a intrat în impas. Gigi Becali: "Nu s-a făcut niciun transfer". Condiţia pusă de patron

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 9:31

Reclamă
News Alert | EXCLUSIV Transferul istoric al lui Dennis Man la Parma a intrat în impas. Gigi Becali: "Nu s-a făcut niciun transfer". Condiţia pusă de patron

Hepta

Gigi Becali refuză transferul lui Dennis Man

"Nu s-a făcut niciun transfer. Nu îl dau pe Man dacă nu îmi oferă italienii garanţie bancară. Astea sunt cifrele, 13 milioane de euro, plus două milioane bonusuri", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunţa, marţi, transferul lui Dennis Man la Parma

Dezvăluirea lui Gigi Becali vine după ce marţi seară, tot acesta susţinea că mutarea e ca şi făcută, după negocierile purtate intensiv, la care a participat şi Mihai Stoica, ca translator. 

"A vorbit și Meme Stoica cu patronul Parmei, eu nu știu engleză. I-a dat numărul patronului de la Parma, el de obicei nu-și dă numărul. I-a explicat lui despre ce este vorba. I-am zis lui Meme că dacă nu-mi dă Parma ce vreau nu are rost să vorbească cu el. Afacerea s-a făcut", a spus Becali, aseară, la Digi Sport.

Salariu uriaş pentru Dennis Man la Parma

Italienii au acceptat deja să îi achite un salariu uriaş lui Dennis Man. Dacă mutarea se va realiza, golgheterul Ligii 1 va primi, anual, nu mai puţin de 1.2 milioane de euro.  

"Au acceptat din prima, salariu de 1.2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat", a declarat Giovanni Becali.

Reclamă

Parma este dispusă să plătească o avere pentru a-l aduce în Serie A pe atacantul de 22 de ani. Gigi Becali a cerut 13 milioane de euro, sumă la care se pot adauga bonusuri în valoare de 2 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și