Închide meniul

News Alert | EXCLUSIV Transferul istoric al lui Dennis Man la Parma a intrat în impas. Gigi Becali: "Nu s-a făcut niciun transfer". Condiţia pusă de patron

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 9:31

News Alert | EXCLUSIV Transferul istoric al lui Dennis Man la Parma a intrat în impas. Gigi Becali: "Nu s-a făcut niciun transfer". Condiţia pusă de patron

Hepta

Gigi Becali refuză transferul lui Dennis Man

"Nu s-a făcut niciun transfer. Nu îl dau pe Man dacă nu îmi oferă italienii garanţie bancară. Astea sunt cifrele, 13 milioane de euro, plus două milioane bonusuri", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunţa, marţi, transferul lui Dennis Man la Parma

Dezvăluirea lui Gigi Becali vine după ce marţi seară, tot acesta susţinea că mutarea e ca şi făcută, după negocierile purtate intensiv, la care a participat şi Mihai Stoica, ca translator. 

"A vorbit și Meme Stoica cu patronul Parmei, eu nu știu engleză. I-a dat numărul patronului de la Parma, el de obicei nu-și dă numărul. I-a explicat lui despre ce este vorba. I-am zis lui Meme că dacă nu-mi dă Parma ce vreau nu are rost să vorbească cu el. Afacerea s-a făcut", a spus Becali, aseară, la Digi Sport.

Salariu uriaş pentru Dennis Man la Parma

Italienii au acceptat deja să îi achite un salariu uriaş lui Dennis Man. Dacă mutarea se va realiza, golgheterul Ligii 1 va primi, anual, nu mai puţin de 1.2 milioane de euro.  

"Au acceptat din prima, salariu de 1.2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat", a declarat Giovanni Becali.

Reclamă

Parma este dispusă să plătească o avere pentru a-l aduce în Serie A pe atacantul de 22 de ani. Gigi Becali a cerut 13 milioane de euro, sumă la care se pot adauga bonusuri în valoare de 2 milioane de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și