Închide meniul

News Alert | EXCLUSIV Transferul istoric al lui Dennis Man la Parma a intrat în impas. Gigi Becali: "Nu s-a făcut niciun transfer". Condiţia pusă de patron

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 9:31

Reclamă
News Alert | EXCLUSIV Transferul istoric al lui Dennis Man la Parma a intrat în impas. Gigi Becali: "Nu s-a făcut niciun transfer". Condiţia pusă de patron

Hepta

Gigi Becali refuză transferul lui Dennis Man

"Nu s-a făcut niciun transfer. Nu îl dau pe Man dacă nu îmi oferă italienii garanţie bancară. Astea sunt cifrele, 13 milioane de euro, plus două milioane bonusuri", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunţa, marţi, transferul lui Dennis Man la Parma

Dezvăluirea lui Gigi Becali vine după ce marţi seară, tot acesta susţinea că mutarea e ca şi făcută, după negocierile purtate intensiv, la care a participat şi Mihai Stoica, ca translator. 

"A vorbit și Meme Stoica cu patronul Parmei, eu nu știu engleză. I-a dat numărul patronului de la Parma, el de obicei nu-și dă numărul. I-a explicat lui despre ce este vorba. I-am zis lui Meme că dacă nu-mi dă Parma ce vreau nu are rost să vorbească cu el. Afacerea s-a făcut", a spus Becali, aseară, la Digi Sport.

Salariu uriaş pentru Dennis Man la Parma

Italienii au acceptat deja să îi achite un salariu uriaş lui Dennis Man. Dacă mutarea se va realiza, golgheterul Ligii 1 va primi, anual, nu mai puţin de 1.2 milioane de euro.  

"Au acceptat din prima, salariu de 1.2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat", a declarat Giovanni Becali.

Reclamă
Reclamă

Parma este dispusă să plătească o avere pentru a-l aduce în Serie A pe atacantul de 22 de ani. Gigi Becali a cerut 13 milioane de euro, sumă la care se pot adauga bonusuri în valoare de 2 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și