Închide meniul

Dennis Man, tot mai aproape de Parma! "13 milioane de euro, plus două milioane în bonusuri". Condiţia pusă de Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2021, 17:49

Reclamă
Dennis Man, tot mai aproape de Parma! "13 milioane de euro, plus două milioane în bonusuri". Condiţia pusă de Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man, aproape de Parma

Agentul Victor Becali, vărul finanțatorului de la FCSB, a spus că Parma a făcut o ofertă în valoare de 13 milioane de euro + alte două milioane în materie de bonusuri. Gigi Becali cere 15 milioane de euro pentru Dennis Man! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: “S-ar fi agreat 13 milioane plus 2 milioane în bonusuri” 

„A fost o hârtie de 12 milioane de euro + două în bonusuri, dar FCSB a cerut 15 milioane pentru Man. Până la urmă, s-ar fi agreat 13 milioane plus 2 milioane în  bonusuri, realizabile toate. Contractul ar fi pe 5 ani, Gigi Becali vrea banii în doi ani și jumătate.  

Gigi solicită o scrisoare de garanție bancară, pe bună dreptate, Parma este o echipă într-o zonă periculoasă. Aici s-au cam împotmolit lucrurile. Ei spun că sunt o societate serioasă, că nu se pune problema, dar Gigi vrea o măsură suplimentară de siguranță. Nu e ceva ieșit din comun”, a spus Victor Becali pentru gsp.ro. 

Anamaria Prodan: “Va fi lovitura fotbalului românesc” 

Anamaria Prodan, cea care intermediază transferul lui Man, a confirmat de asemenea oferta italienilor. Aceasta spune că mutarea lui Dennis Man ar putea reprezenta cea mai mare lovitură de piața de mercato din România. 

"Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și cu cât apar mai multe poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Dennis Man este golgheterul Ligii 1 în acest sezon, cu 14 reușite în 18 meciuri. Acesta este cotat la 6,5 milioane de euro, conform Transfermarkt. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și