Închide meniul

Dennis Man, tot mai aproape de Parma! "13 milioane de euro, plus două milioane în bonusuri". Condiţia pusă de Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2021, 17:49

Dennis Man, tot mai aproape de Parma! "13 milioane de euro, plus două milioane în bonusuri". Condiţia pusă de Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man, aproape de Parma

Agentul Victor Becali, vărul finanțatorului de la FCSB, a spus că Parma a făcut o ofertă în valoare de 13 milioane de euro + alte două milioane în materie de bonusuri. Gigi Becali cere 15 milioane de euro pentru Dennis Man! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: “S-ar fi agreat 13 milioane plus 2 milioane în bonusuri” 

„A fost o hârtie de 12 milioane de euro + două în bonusuri, dar FCSB a cerut 15 milioane pentru Man. Până la urmă, s-ar fi agreat 13 milioane plus 2 milioane în  bonusuri, realizabile toate. Contractul ar fi pe 5 ani, Gigi Becali vrea banii în doi ani și jumătate.  

Gigi solicită o scrisoare de garanție bancară, pe bună dreptate, Parma este o echipă într-o zonă periculoasă. Aici s-au cam împotmolit lucrurile. Ei spun că sunt o societate serioasă, că nu se pune problema, dar Gigi vrea o măsură suplimentară de siguranță. Nu e ceva ieșit din comun”, a spus Victor Becali pentru gsp.ro. 

Anamaria Prodan: “Va fi lovitura fotbalului românesc” 

Anamaria Prodan, cea care intermediază transferul lui Man, a confirmat de asemenea oferta italienilor. Aceasta spune că mutarea lui Dennis Man ar putea reprezenta cea mai mare lovitură de piața de mercato din România. 

"Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și cu cât apar mai multe poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Dennis Man este golgheterul Ligii 1 în acest sezon, cu 14 reușite în 18 meciuri. Acesta este cotat la 6,5 milioane de euro, conform Transfermarkt. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și