Închide meniul

"Man poate să ajungă la 25.000.000 de euro!" Vestea pe care Gigi Becali o aştepta! Ce trebuie să facă "perla" de la FCSB pentru a pleca pe o sumă uriaşă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 20:57

Reclamă
"Man poate să ajungă la 25.000.000 de euro!" Vestea pe care Gigi Becali o aştepta! Ce trebuie să facă "perla" de la FCSB pentru a pleca pe o sumă uriaşă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man

Mutu pariază că Dennis Man poate ajunge fotbalistul de zeci de milioane de euro visat de Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu îi măsor valoarea în bani, pentru că este un cuantum pe care-l dă cineva că așa s-a trezit. Dar Man este golgheterul României, dacă va continua așa, la acest nivel, poate să ajungă la 25.000.000 de euro la sfârșitul acestui campionat, de ce nu?

Dacă FCSB câștigă campionatul, face un Euro, sper, U21 foarte bun și aduce o contribuție importantă… Zic 'sper' pentru că s-ar putea să fie la naționala mare. Și dacă se duce la echipa mare și face meciuri extraordinare, vă dați seama că i se va ridica foarte mult cota”, a spus Adrian Mutu la Digi Sport.

Parma a făcut ofertă concretă pentru Dennis Man

Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru Dennis Man. Parma i-a oferit 10 milioane de euro lui Becali, însă acesta a refuzat.

Parma a trimis prima ofertă concretă pentru Dennis Man. Conform Digisport, italienii au trimis o ofertă de 10 milioane de euro. Gigi Becali a refuzat-o imediat. Cel puţin 15 milioane de euro vrea Becali pe Man. 

Reclamă

Man joacă pentru FCSB din 2016, atunci când a fost transferat de la UTA Arad, pentru 500.000 de euro.

Dennis Man: "Sunt transferat la toate echipele din Europa"

FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu FC Voluntari, din etapa cu numarul 18 din Liga 1. La finalul jocului, Dennis Man a vorbit despre zvonurile legate de transferul său.

"Nu știu de nicio ofertă, sunt transferat zilnic la toate echipele din Europa. Nu eu sunt de vină pentru ce se întâmplă. Oamenii se razbună pe mine, nu mă gândesc la un transfer. Ceea ce se scrie nu este problema mea, eu îmi văd de treabă. Știți și dumneavoastră ce se scrie", a declarat Dennis Man.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și