Închide meniul

Cine este Ioana, femeia care l-a denunţat pe Marius Ioniţă după ce a pariat împotriva echipei sale

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 7:53

Reclamă
Cine este Ioana, femeia care l-a denunţat pe Marius Ioniţă după ce a pariat împotriva echipei sale

Instagram Ioana Golea

Ioana Golea l-a dat de gol pe Marius Ioniţă

Ioana Golea, arbitru în ligile inferioare, este considerată una din femeile frumoase ale fotbalului internaţional, după cum anunţă playsport.ro. Ioana a fost devastată de episodul cu Marius Ioniţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix cu bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciul lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi.

Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o”, a spus Ioana, citată de prosport.ro. 

Marius Ioniţă, acuzat că a pariat împotriva propriei echipe

Fata a prezentat destule dovezi cu biletele pariate, cu sume de până la 500 de lei, iar Ioniţă va răspunde în faţa legii. Jucătorul care a mai evoluat pentru Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu-Mare, ACS Berceni, Oțelul Galați, AFC Hărman și Viitorul Târgu-Jiu va avea mari probleme cu clubul de care aparţine.

"Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot. Ori discuțiile de la ședința tehnică, să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva.

Reclamă

Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta", a completat fosta iubită a lui Marius Ioniță. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și