Închide meniul

Cine este Ioana, femeia care l-a denunţat pe Marius Ioniţă după ce a pariat împotriva echipei sale

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 7:53

Cine este Ioana, femeia care l-a denunţat pe Marius Ioniţă după ce a pariat împotriva echipei sale

Instagram Ioana Golea

Ioana Golea l-a dat de gol pe Marius Ioniţă

  • Marius Ioniţă este suspendat după ce a pariat împotriva propriei echipe

Ioana Golea, arbitru în ligile inferioare, este considerată una din femeile frumoase ale fotbalului internaţional, după cum anunţă playsport.ro. Ioana a fost devastată de episodul cu Marius Ioniţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix cu bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciul lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi.

Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o”, a spus Ioana, citată de prosport.ro. 

Reclamă

Marius Ioniţă, acuzat că a pariat împotriva propriei echipe

Fata a prezentat destule dovezi cu biletele pariate, cu sume de până la 500 de lei, iar Ioniţă va răspunde în faţa legii. Jucătorul care a mai evoluat pentru Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu-Mare, ACS Berceni, Oțelul Galați, AFC Hărman și Viitorul Târgu-Jiu va avea mari probleme cu clubul de care aparţine.

"Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot. Ori discuțiile de la ședința tehnică, să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva.

Reclamă

Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta", a completat fosta iubită a lui Marius Ioniță. 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB - Gloria Buzău
Liga 1 • 23 mart., 15:02
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău. Primele imagini din amicalul de la Berceni
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Haos total în Liga 2
Liga 2 • 16 mart., 16:40
Haos total în Liga 2! Nu a început play-off-ul, dar se ştiu cele 4 echipe care promovează şi ajung la baraj: „Stopaţi nebunia!”
Răzvan Burleanu pregăteşte schimbări radicale în fotbalul românesc
Fotbal intern • 14 dec., 20:05
Răzvan Burleanu pregăteşte schimbări radicale în fotbalul românesc! Noua regulă anunţată de preşedintele FRF
Scene uluitoare în Unirea Slobozia - Gloria Buzău 0-1
Liga 2 • 6 nov., 18:21
FOTO
Scene uluitoare în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1! „Călăul” lui Hagi din Cupă, luat de mâini şi de picioare şi scos din teren