Închide meniul

Ilie Dumitrescu îl surclasa la 18 ani pe jucătorul de 60 de milioane al lui Gigi Becali. "Ilie era peste el"

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 8:09

Reclamă
Ilie Dumitrescu îl surclasa la 18 ani pe jucătorul de 60 de milioane al lui Gigi Becali. "Ilie era peste el"

Sport Pictures via Hepta

Octavian Popescu, comparat cu Ilie Dumitrescu

"Octavian Popescu e încă la început, calități are, e talentat, de aici se pleacă. Fizic e mai slab decât Florinel Coman, trebuie să mai pună pe el, dar are timp. În joc nu judecă fazele înainte, nu are experiență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E greu să îl compar cu Ilie Dumitrescu din tinerețe. El a crescut la Scornicești și la Steaua a intrat direct titular. Ilie era peste el, judeca mai mult fazele, la Popescu e încă întâmplător, arăta mai multă maturitate Ilie", a spus Balint, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a debutat la prima echipă a Stelei la 18 ani, în aprilie 1987. El a revenit după un împrumut la FC Olt şi a câştigat opt trofee alături de vitejişti, el fiind campion al României în patru rânduri.

Octavian Popescu e cotat la 350.000 de euro

Jucătorul cotat de transfermarkt.de la 350.000 de euro l-a cucerit pe Gigi Becali în cele 11 meciuri disputate în acest sezon. Patronul îl consideră "genial ca Hagi". Gigi Becali a negociat cu părinţii lui Octavian Popescu la palat. Puştiul de 18 ani a ajuns în vara anului trecut la FCSB, de la Craiova, fără niciun cost. 

"Le-am cerut să îi facă 500 de dolari: 'Dați-i voi atât și îi mai dau și eu 1500 de lei ca să aibă copilul cu ce să trăiască'.

Reclamă

Când am văzut că ei rămân la ideea că au o strategie și că nu o schimbă pentru niciun jucător, l-am căutat pe Gigi (n.r. Becali) și l-am întrebat dacă scouterii lui au auzit de un jucător pe nume Octavian Popescu. A vorbit și mi-a zis imediat: «Îi dau o mie de euro pe lună».

I-a chemat pe părinții băiatului la Palat. Sunt oameni credincioși, de bun simț. Gigi le-a dat două mii de euro pe loc. Le-a dat banii ăștia să îi simtă. Vă dați seama, erau cei mai fericiți părinți. Copilul a făcut navetă atâția ani… Lui i-a făcut contract pe 5 ani de o mie de euro”, a povestit Ioan Becali.

Octavian Popescu are salariu lunar de 4.000 de euro la FCSB

Octavian Popescu se impune la FCSB, iar asta începe să se vadă şi la salariu. Gigi Becali îi dă 4.000 de euro pe lună după ce a descoperit că este "un jucător de geniu". Clauza de reziliere a contractului puştiului de 18 ani este de 60 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

"Octavian Popescu… Sunt unii jucători buni, foarte buni, şi sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu?

Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepţie, de geniu. Numai Hagi a fost aşa! Aşa zic eu. Şi Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este aşa!", a spus Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și