Închide meniul

Ilie Dumitrescu îl surclasa la 18 ani pe jucătorul de 60 de milioane al lui Gigi Becali. "Ilie era peste el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 8:09

Ilie Dumitrescu îl surclasa la 18 ani pe jucătorul de 60 de milioane al lui Gigi Becali. "Ilie era peste el"

Sport Pictures via Hepta

Octavian Popescu, comparat cu Ilie Dumitrescu

"Octavian Popescu e încă la început, calități are, e talentat, de aici se pleacă. Fizic e mai slab decât Florinel Coman, trebuie să mai pună pe el, dar are timp. În joc nu judecă fazele înainte, nu are experiență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E greu să îl compar cu Ilie Dumitrescu din tinerețe. El a crescut la Scornicești și la Steaua a intrat direct titular. Ilie era peste el, judeca mai mult fazele, la Popescu e încă întâmplător, arăta mai multă maturitate Ilie", a spus Balint, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a debutat la prima echipă a Stelei la 18 ani, în aprilie 1987. El a revenit după un împrumut la FC Olt şi a câştigat opt trofee alături de vitejişti, el fiind campion al României în patru rânduri.

Octavian Popescu e cotat la 350.000 de euro

Jucătorul cotat de transfermarkt.de la 350.000 de euro l-a cucerit pe Gigi Becali în cele 11 meciuri disputate în acest sezon. Patronul îl consideră "genial ca Hagi". Gigi Becali a negociat cu părinţii lui Octavian Popescu la palat. Puştiul de 18 ani a ajuns în vara anului trecut la FCSB, de la Craiova, fără niciun cost. 

"Le-am cerut să îi facă 500 de dolari: 'Dați-i voi atât și îi mai dau și eu 1500 de lei ca să aibă copilul cu ce să trăiască'.

Reclamă

Când am văzut că ei rămân la ideea că au o strategie și că nu o schimbă pentru niciun jucător, l-am căutat pe Gigi (n.r. Becali) și l-am întrebat dacă scouterii lui au auzit de un jucător pe nume Octavian Popescu. A vorbit și mi-a zis imediat: «Îi dau o mie de euro pe lună».

I-a chemat pe părinții băiatului la Palat. Sunt oameni credincioși, de bun simț. Gigi le-a dat două mii de euro pe loc. Le-a dat banii ăștia să îi simtă. Vă dați seama, erau cei mai fericiți părinți. Copilul a făcut navetă atâția ani… Lui i-a făcut contract pe 5 ani de o mie de euro”, a povestit Ioan Becali.

Octavian Popescu are salariu lunar de 4.000 de euro la FCSB

Octavian Popescu se impune la FCSB, iar asta începe să se vadă şi la salariu. Gigi Becali îi dă 4.000 de euro pe lună după ce a descoperit că este "un jucător de geniu". Clauza de reziliere a contractului puştiului de 18 ani este de 60 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

"Octavian Popescu… Sunt unii jucători buni, foarte buni, şi sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu?

Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepţie, de geniu. Numai Hagi a fost aşa! Aşa zic eu. Şi Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este aşa!", a spus Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și