Închide meniul

Botoșani – FC Argeș 0-1. Oaspeţii au dat lovitura în minutul 90+2, la debutul noului antrenor! Denis Haruţ, titular după ce a refuzat-o pe FCSB

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 13:27

Reclamă
Botoșani – FC Argeș 0-1. Oaspeţii au dat lovitura în minutul 90+2, la debutul noului antrenor! Denis Haruţ, titular după ce a refuzat-o pe FCSB

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

FC Botoșani și FC Argeș se dueleaza in etapa a 16 a

Camerunezul Sylvain Deslandes a adus victoria ultimei clasate, FC Argeş, în meciul cu FC Botoşani. Oaspeţii au jucat primul meci cu noul antrenor, Mihai Ianovschi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria a venit în al doilea minut de prelungire. FC Argeş mai avea doar două victorii până acum în campionat. Acesta e însă primul succes în deplasare.

LIVE SCORE, FC Botoşani – FC Argeş 0-1

Finalul partidei.

Min. 90+2: GOOOLLL FC Argeş, 0-1! A marcat Deslandes.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă
Reclamă 4

Denis Haruţ, titular la FC Botoşani, după ce refuzat-o pe FCSB

FC Botoșani vrea să repete performanța de anul trecut și să obțina din nou calificarea în play-off. Elevii lui Marius Croitoru l-au păstrat și pe Haruț pentru a doua parte a sezonului regulat și caută a cincea victorie a sezonului.

De cealaltă parte, FC Argeș ocupă ultimul loc în Liga 1 și este fară succes de la finalul lunii octombrie. Echipa din Trivale l-a pierdut în această iarnă și pe Andrei Blejdea, plecat la Dinamo, și va avea o misiune grea de îndeplinit în 2021.

FC Botoșani, victorie cu Argeș în partida tur

Cele două echipe s-au duelat în etapa inaugurală a acestui sezon. Botoșani a reușit atunci o victorie cu 3-2 pe terenul Argeșului, însă gazdele au fost aproape de o revenire spectaculoasă pe final, când au redus din diferență de la 0-3 la 2-3.

Reclamă 4 / 0/3

În partida de astăzi, Botoșani va fi fără golgheterul Keyta, care a fugit din cantonamentul moldovenilor. El a reușit 9 goluri în acest sezon de Liga 1. În cealalta tabară, va debuta pe banca Argeșului Mihăiță Ianovschi, cel care a fost desemnat în funcție la sfârșitul anului trecut. 

Echipele de start

FC Botoșani: Hankici – Braun, Haruț, Chindriș, Holzmann – Ed. Florescu, J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, Toutouh, Târcoveanu
Rezerve: Pap, Șeroni, Țigănașu, Patache, D. Croitoru, M. Roman I, Fili, V. Fernandez, Papa
Antrenor: Marius Croitoru

FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Mușat – Meza Colli, I. Șerban – Drăghici, Maes, C. Dumitru – Mediop
Rezerve: Micle, Șerbănică,  Turda, Leca, Năstăsie, Honciu, Prepeliță, C. Barbu, Al. Popa
Antrenor: Mihai Ianovschi

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
14:14

Un titular de la FCSB, OUT! Gigi Becali s-a decis și nu îi va mai prelungi contractul

13:55

Nicolae Cristescu, verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid! Ce a spus despre Neil Lennon

13:13

Dennis Man, anunț despre viitorul lui! Ce decizie a luat, înainte de EURO 2024: „Asta e dorința mea!”

12:49

Participă la concursul „Hai, România!” şi câştigi două bilete la România – Liechtenstein

12:41

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Jucătorul s-a despărțit de olteni după zece ani

11:48

„Jose Mourinho a spus DA!” Cu ce echipă s-a înțeles The Special One! Anunțul de ultim moment al lui Fabrizio Romano

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 5 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 6 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi
Citește și