Închide meniul

Botoșani – FC Argeș 0-1. Oaspeţii au dat lovitura în minutul 90+2, la debutul noului antrenor! Denis Haruţ, titular după ce a refuzat-o pe FCSB

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 13:27

Reclamă
Botoșani – FC Argeș 0-1. Oaspeţii au dat lovitura în minutul 90+2, la debutul noului antrenor! Denis Haruţ, titular după ce a refuzat-o pe FCSB

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

FC Botoșani și FC Argeș se dueleaza in etapa a 16 a

Camerunezul Sylvain Deslandes a adus victoria ultimei clasate, FC Argeş, în meciul cu FC Botoşani. Oaspeţii au jucat primul meci cu noul antrenor, Mihai Ianovschi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria a venit în al doilea minut de prelungire. FC Argeş mai avea doar două victorii până acum în campionat. Acesta e însă primul succes în deplasare.

LIVE SCORE, FC Botoşani – FC Argeş 0-1

Finalul partidei.

Min. 90+2: GOOOLLL FC Argeş, 0-1! A marcat Deslandes.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă

Denis Haruţ, titular la FC Botoşani, după ce refuzat-o pe FCSB

FC Botoșani vrea să repete performanța de anul trecut și să obțina din nou calificarea în play-off. Elevii lui Marius Croitoru l-au păstrat și pe Haruț pentru a doua parte a sezonului regulat și caută a cincea victorie a sezonului.

De cealaltă parte, FC Argeș ocupă ultimul loc în Liga 1 și este fară succes de la finalul lunii octombrie. Echipa din Trivale l-a pierdut în această iarnă și pe Andrei Blejdea, plecat la Dinamo, și va avea o misiune grea de îndeplinit în 2021.

FC Botoșani, victorie cu Argeș în partida tur

Cele două echipe s-au duelat în etapa inaugurală a acestui sezon. Botoșani a reușit atunci o victorie cu 3-2 pe terenul Argeșului, însă gazdele au fost aproape de o revenire spectaculoasă pe final, când au redus din diferență de la 0-3 la 2-3.

Reclamă 4 / 0/3

În partida de astăzi, Botoșani va fi fără golgheterul Keyta, care a fugit din cantonamentul moldovenilor. El a reușit 9 goluri în acest sezon de Liga 1. În cealalta tabară, va debuta pe banca Argeșului Mihăiță Ianovschi, cel care a fost desemnat în funcție la sfârșitul anului trecut. 

Echipele de start

FC Botoșani: Hankici – Braun, Haruț, Chindriș, Holzmann – Ed. Florescu, J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, Toutouh, Târcoveanu
Rezerve: Pap, Șeroni, Țigănașu, Patache, D. Croitoru, M. Roman I, Fili, V. Fernandez, Papa
Antrenor: Marius Croitoru

FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Mușat – Meza Colli, I. Șerban – Drăghici, Maes, C. Dumitru – Mediop
Rezerve: Micle, Șerbănică,  Turda, Leca, Năstăsie, Honciu, Prepeliță, C. Barbu, Al. Popa
Antrenor: Mihai Ianovschi

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:03 Gică Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător. „Va pleca, nu se 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
Vezi toate știrile
Citește și