Închide meniul

Denis Haruţ a zis STOP transferului la FCSB! Ce l-a nemulţumit pe internaţionalul de tineret. Explicaţiile impresarului

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 ianuarie 2021, 14:02

Reclamă
Denis Haruţ a zis STOP transferului la FCSB! Ce l-a nemulţumit pe internaţionalul de tineret. Explicaţiile impresarului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Haruţ nu a fost de acord cu propunerea lui FCSB

Gigi Becali a bătut palma cu Valeriu Iftime pentru suma de 700.000 de euro. FC Botoşani păstra şi 20% dintr-un transfer ulterior. Totuşi, Haruţ nu a fost mulţumit de clauzele din contractul pe care l-a primit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruţ a refuzat transferul de la FC Botoşani la FCSB

Impresarul internaţionalul de tineret a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Mutarea mai are şanse mici să se realizeze. 

"Este blocat transferul, nu neapărat picat. Au fost nişte clauze. Contractul a fost acelaşi, dar au fost acele clauze nu au fost acceptate de Haruţ. Nu a fost de acord cu ele. Eu nu pot să influenţez jucătorul, dacă nu le acceptă", a declarat Florin Vulturar la Telekom Sport.

Şi Gigi Becali a confirmat faptul că transferul lui Denis Haruţ la FCSB a picat.

Da, e adevărat. Nu ne-am înțeles. Da, a plecat. Nu ne-am înțeles. Nu știu dacă vom mai transfera pe cineva în locul lui”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă

Cine este Denis Haruţ

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și