Închide meniul

Denis Haruţ a zis STOP transferului la FCSB! Ce l-a nemulţumit pe internaţionalul de tineret. Explicaţiile impresarului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 ianuarie 2021, 14:02

Denis Haruţ a zis STOP transferului la FCSB! Ce l-a nemulţumit pe internaţionalul de tineret. Explicaţiile impresarului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Haruţ nu a fost de acord cu propunerea lui FCSB

Gigi Becali a bătut palma cu Valeriu Iftime pentru suma de 700.000 de euro. FC Botoşani păstra şi 20% dintr-un transfer ulterior. Totuşi, Haruţ nu a fost mulţumit de clauzele din contractul pe care l-a primit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruţ a refuzat transferul de la FC Botoşani la FCSB

Impresarul internaţionalul de tineret a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Mutarea mai are şanse mici să se realizeze. 

"Este blocat transferul, nu neapărat picat. Au fost nişte clauze. Contractul a fost acelaşi, dar au fost acele clauze nu au fost acceptate de Haruţ. Nu a fost de acord cu ele. Eu nu pot să influenţez jucătorul, dacă nu le acceptă", a declarat Florin Vulturar la Telekom Sport.

Şi Gigi Becali a confirmat faptul că transferul lui Denis Haruţ la FCSB a picat.

Da, e adevărat. Nu ne-am înțeles. Da, a plecat. Nu ne-am înțeles. Nu știu dacă vom mai transfera pe cineva în locul lui”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă

Cine este Denis Haruţ

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și