Închide meniul

Precedentul care o ajută pe FCSB. UTA a jucat în Ungaria şi nu a intrat în carantină. Cum a reacţionat Meme Stoica

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 20:40

Reclamă
Precedentul care o ajută pe FCSB. UTA a jucat în Ungaria şi nu a intrat în carantină. Cum a reacţionat Meme Stoica

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB ar putea fi ajutată de precedentul creat de UTA

UTA a jucat astăzi în Ungaria. A învins-o cu 3-0 pe Szeged, într-un meci amical. Jucătorii au revenit la Arad fără să fie nevoiţi să intre în carantină. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "UTA a jucat în Ungaria. Noi ne-am antrenat în Turcia, complet izolaţi"

"Oficialii celor de la UTA au spus că e competiție, iar noi considerăm competiție un meci amical disputat în altă țară. Pe baza acestui fapt s-a decis că nu se discută despre carantină", a declarat Horea Timiș, directorul DSP Arad, în Gazeta Sporturilor.

FCSB cere să fie tratată la fel. Roş-albaştrii sunt singura echipă din Liga 1 care a ales să se pregătească în afara ţării. Edi Iordănescu a fost printre cei nemulţumiţi, pentru că CFR Cluj nu a primit acest accept.

"UTA a jucat azi în Ungaria. Noi ne-am antrenat în Turcia (complet izolați). Ungaria e pe același tabel cu Turcia", a scris Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.

Reclamă

FCSB riscă să nu joace trei meciuri în Liga 1

Legea prevede excepţii pentru mai multe categorii de persoane, printre care şi cele care participă la competţii în afara ţării. Gigi Becali s-a arătat convins că şi pregătirea este competiţie sportivă.

Dacă vor fi nevoiţi să intre în carantină, roş-albaştrii nu s-ar putea prezenta la trei meciuri din competiţia internă. Este vorba de confruntările cu Astra (15 ianuarie), Viitorul (19 ianuarie) şi FC Voluntari (23 ianuarie).

"Sunt sigur că cei de la FCSB sunt profesionişti. Există posibilitatea de amânare, dar vom intra peste meciurile din cupele europene", a spus secretarul general al LPF, Justin Stefan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și