Închide meniul

Precedentul care o ajută pe FCSB. UTA a jucat în Ungaria şi nu a intrat în carantină. Cum a reacţionat Meme Stoica

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 20:40

Precedentul care o ajută pe FCSB. UTA a jucat în Ungaria şi nu a intrat în carantină. Cum a reacţionat Meme Stoica

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB ar putea fi ajutată de precedentul creat de UTA

UTA a jucat astăzi în Ungaria. A învins-o cu 3-0 pe Szeged, într-un meci amical. Jucătorii au revenit la Arad fără să fie nevoiţi să intre în carantină. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "UTA a jucat în Ungaria. Noi ne-am antrenat în Turcia, complet izolaţi"

"Oficialii celor de la UTA au spus că e competiție, iar noi considerăm competiție un meci amical disputat în altă țară. Pe baza acestui fapt s-a decis că nu se discută despre carantină", a declarat Horea Timiș, directorul DSP Arad, în Gazeta Sporturilor.

FCSB cere să fie tratată la fel. Roş-albaştrii sunt singura echipă din Liga 1 care a ales să se pregătească în afara ţării. Edi Iordănescu a fost printre cei nemulţumiţi, pentru că CFR Cluj nu a primit acest accept.

"UTA a jucat azi în Ungaria. Noi ne-am antrenat în Turcia (complet izolați). Ungaria e pe același tabel cu Turcia", a scris Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.

Reclamă

FCSB riscă să nu joace trei meciuri în Liga 1

Legea prevede excepţii pentru mai multe categorii de persoane, printre care şi cele care participă la competţii în afara ţării. Gigi Becali s-a arătat convins că şi pregătirea este competiţie sportivă.

Dacă vor fi nevoiţi să intre în carantină, roş-albaştrii nu s-ar putea prezenta la trei meciuri din competiţia internă. Este vorba de confruntările cu Astra (15 ianuarie), Viitorul (19 ianuarie) şi FC Voluntari (23 ianuarie).

"Sunt sigur că cei de la FCSB sunt profesionişti. Există posibilitatea de amânare, dar vom intra peste meciurile din cupele europene", a spus secretarul general al LPF, Justin Stefan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • UTA a jucat un amical în Ungaria, dar nu a intrat în carantină
  • Mihai Stoica cere acelaşi tratament pentru FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și