Închide meniul

Dinamo și-a găsit un nou antrenor! "Am înțeles că are bani. Poate să investească". Cine este alesul DDB

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 20:20

Reclamă
Dinamo și-a găsit un nou antrenor! "Am înțeles că are bani. Poate să investească". Cine este alesul DDB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

DDB aduce un nou antrenor

Dario Bonetti a mai antrenat-o pe Dinamo în două rânduri. Italianul a stat pe banca "cânilor" în 2009 și 2012, iar în cel de-al doilea mandat a reușit să cucerească Cupa României. Acum, acesta este chemat să o salveze pe Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti, alesul fanilor pentru a o antrena pe Dinamo

Sport.ro anunță că Dario Bonetti s-a înțeles deja cu suporterii-acționari ai echipei. Mai mult, dinamoviștii speră că italianul va contribui și cu bani în contul clubului. 

 "Am înțeles că e o persoană destul de bogată si cred că poate să facă lucrul acesta. În spanioli nu cred că mai crede nimeni. Păcat, păcat că acest brand a fost jucat în picioare de către niște impostori. Cred că în momentul de față cam singura varianta este ca DDB să preia toate acțiunile", a declarat Ionel Dănciulescu, unul dintre jucătorii emblematici ai câinilor.

Dario Bonetti va muta și pe piața de transferuri. Potrivit sursei citate, acesta ar fi pus ochii pe Pietro Rovaglia, un italian de 19 ani legitimat la Cheivo Verona. El nu a apucat să debuteze la seniorii formației din Serie A, însă a înscris 19 goluri în 51 de partide la echipa Primavera. Cota sa de piață este de 200.000 euro, conform transfermarkt.

Dario Bonetti a refuzat o ofertă avantajoasă pentru a prelua Dinamo

Chiar înainte de a reveni în ”Ștefan cel Mare”, Bonetti a avut o ofertă foarte tentantă din Africa, dar familia antrenorului italian nu a vrut să meargă pe ”continentul negru”.

Reclamă
Reclamă 4

 Dario Bonetti își permite fără probleme să lucreze gratis, antrenorul din Peninsulă neavând probleme cu banii, chiar și în contextul pandemiei. Acest lucru a fost confirmat și de Marius Niculae.

”Financiar stă foarte bine, din ceea ce știu, iar acum nu putea să refuze, pentru că Dinamo l-a ajutat să intre în istorie la Liberec”, a precizat ”Săgeată”.

Dinamo va disputa primul meci din acest an împotriva lui Hermannstadt, pe 13 ianuarie. "Câinii" sunt doar pe poziția a 11-a în Liga 1 însă îi despart doar patru puncte de primul loc de play-off, ocupat acum de Chindia Târgoviște. Fanii speră că Dario Bonetti va fi anunțat oficial pâna la partida de la Sibiu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
19:21

UPDATEBorussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Carlo Ancelotti a anunţat primul 11 din finala Champions League

19:02

„M-am cam săturat!” Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Risto Radunovic la FCSB: „Gata!”

18:37

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Ce răspuns i-a dat Adrian Mititelu

18:32

„Ferească Dumnezeu!” Mihai Stoica a dezvăluit adversarul pe care FCSB vrea să îl evite în Champions League: „Cum să îmi doresc?”

18:03

FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri!

17:52

Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor primi o lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu! Decizie categorică a FRF

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și