Închide meniul

Dinamo și-a găsit un nou antrenor! "Am înțeles că are bani. Poate să investească". Cine este alesul DDB

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 20:20

Reclamă
Dinamo și-a găsit un nou antrenor! "Am înțeles că are bani. Poate să investească". Cine este alesul DDB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

DDB aduce un nou antrenor

Dario Bonetti a mai antrenat-o pe Dinamo în două rânduri. Italianul a stat pe banca "cânilor" în 2009 și 2012, iar în cel de-al doilea mandat a reușit să cucerească Cupa României. Acum, acesta este chemat să o salveze pe Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti, alesul fanilor pentru a o antrena pe Dinamo

Sport.ro anunță că Dario Bonetti s-a înțeles deja cu suporterii-acționari ai echipei. Mai mult, dinamoviștii speră că italianul va contribui și cu bani în contul clubului. 

 "Am înțeles că e o persoană destul de bogată si cred că poate să facă lucrul acesta. În spanioli nu cred că mai crede nimeni. Păcat, păcat că acest brand a fost jucat în picioare de către niște impostori. Cred că în momentul de față cam singura varianta este ca DDB să preia toate acțiunile", a declarat Ionel Dănciulescu, unul dintre jucătorii emblematici ai câinilor.

Dario Bonetti va muta și pe piața de transferuri. Potrivit sursei citate, acesta ar fi pus ochii pe Pietro Rovaglia, un italian de 19 ani legitimat la Cheivo Verona. El nu a apucat să debuteze la seniorii formației din Serie A, însă a înscris 19 goluri în 51 de partide la echipa Primavera. Cota sa de piață este de 200.000 euro, conform transfermarkt.

Dario Bonetti a refuzat o ofertă avantajoasă pentru a prelua Dinamo

Chiar înainte de a reveni în ”Ștefan cel Mare”, Bonetti a avut o ofertă foarte tentantă din Africa, dar familia antrenorului italian nu a vrut să meargă pe ”continentul negru”.

Reclamă

 Dario Bonetti își permite fără probleme să lucreze gratis, antrenorul din Peninsulă neavând probleme cu banii, chiar și în contextul pandemiei. Acest lucru a fost confirmat și de Marius Niculae.

”Financiar stă foarte bine, din ceea ce știu, iar acum nu putea să refuze, pentru că Dinamo l-a ajutat să intre în istorie la Liberec”, a precizat ”Săgeată”.

Dinamo va disputa primul meci din acest an împotriva lui Hermannstadt, pe 13 ianuarie. "Câinii" sunt doar pe poziția a 11-a în Liga 1 însă îi despart doar patru puncte de primul loc de play-off, ocupat acum de Chindia Târgoviște. Fanii speră că Dario Bonetti va fi anunțat oficial pâna la partida de la Sibiu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și